Hamile kiyafeti arıyorum/bulunmuştur..

Hamile kotu kesinlikle bol paça ve güzel tshrtler varsa tercihim.
Takasda olursa iyi olur

Canım bunlarda benim hamileyken giydiğim temiz, hiçbir deformasyonu olmayan kıyafetlerim

LCW XL Tunik - 10 tl

2nqwup5.jpg

LCW XL Tunik - 10 tl

muaaae.jpg

Marks&Spencer - 44-46 beden ince triko bluz - 10 TL

2n9wznm.jpg

Marks&Spencer 44-46 beden penye bluz - 10 TL

6xxje8.jpg

Marks&Spencer bluz 16 beden yani 42-44 bedene tekabül ediyor - 7 tl

2h70x9c.png

Su yeşili, üzeri işlemeli ince tunik - 10 TL

2ueilj6.jpg

Almanya'dan alınmıştı hamileyken 2-3 kez ancak giydim - 10 TL

2s6t5jl.jpg

L Beden Tunik - 10 TL

1zbuvzd.jpg

CCC Marka - Bol kesim L beden bluz - 35 TL

14javxw.jpg

Son düzenleme:
Canım bunlarda benim hamileyken giydiğim temiz, hiçbir deformasyonu olmayan kıyafetlerim

LCW XL Tunik - 10 tl

2nqwup5.jpg

LCW XL Tunik - 10 tl

muaaae.jpg

Marks&Spencer - 44-46 beden ince triko bluz - 10 TL

2n9wznm.jpg

Marks&Spencer 44-46 beden penye bluz - 10 TL

6xxje8.jpg

Marks&Spencer bluz 16 beden yani 42-44 bedene tekabül ediyor - 7 tl

2h70x9c.png

Su yeşili, üzeri işlemeli ince tunik - 15 TL

2ueilj6.jpg

Almanya'dan alınmıştı hamileyken 2-3 kez ancak giydim - 15 TL

2s6t5jl.jpg

Cnm gzel.kiyafetlern varda suan en ck ihtycm olan pantln tshrt ikinci planim :( 5 6 tane tshrt var suan ama kot hc yk

Canm watsap varsa resim atabilirim özelden tel No nü yaz takas düşünmüyorum ama uyguna veririm

Malsf tel no veremem cnm.kotun varsa ilglnblirim bol paca kot tshrt var suanda 5 6 tane kotum yk

Malsf tel no veremem cnm.kotun varsa ilglnblirim bol paca kot tshrt var suanda 5 6 tane kotum yk

Canm öyle hamile kotum yok fakat benm hamileyken giydiğim kotlar var bol olanlardan ama beli öyle hamile kotları gibi yüksek değil istersen mail adresini ver ordan resim atayım resim yükleyemiyorum canm bilgisayar uzun bir süre yok

Canm öyle hamile kotum yok fakat benm hamileyken giydiğim kotlar var bol olanlardan ama beli öyle hamile kotları gibi yüksek değil istersen mail adresini ver ordan resim atayım resim yükleyemiyorum canm bilgisayar uzun bir süre yok

Bitek burayi.kullanyrm mail face hc bisi yk cnm ama ben hamile kotu aryrm bol bendede var :(
Tsk snde daha önce bkac bisy begnmstm takas yapmyrm dynce vazgectm zaten ilgn.icin tesekkur ederim

Bitek burayi.kullanyrm mail face hc bisi yk cnm ama ben hamile kotu aryrm bol bendede var :(
Tsk snde daha önce bkac bisy begnmstm takas yapmyrm dynce vazgectm zaten ilgn.icin tesekkur ederim
Canm şu an nakit için lazım takas yapamıyorum ama istediğini fiyatta anlaşırız

Kotu bulamadim mağazadan aldim ihtycm kalmadi konu kapnabilir

Back
X