Hamile kıyafetleriiii

karamelli_turta

Nirvana
Pro Üye
21 Temmuz 2008
17.365
54.201
1.123
Kızlarrr hamile kıyafetlerinizlerinizin oldugu bir bölüm bulamadım
fotolarınızı bebişlerinizle bekliyoruuumm....Ve kıyafetleri nerden aldıgınızı da yazarsanız sevinirim
fikir olur bana da belkiii seneye :))

bende seneye düşünüoum aslında seneye çalışmalara başlıcam diğer sene inş olur.

ama şimdiden bakıoum o karın bölgesi baskılı t-shirtler var ya onlara bayılıoum.

bende internet üzerinden buldukça buraya eklerim. Ve eklenenlere bakmakta çok zevkli olacak.

Aynı şekilde ben de seneye nisan mayıs gibi korunmayı bıraksak diyorum, bir dahaki seneye kısmet inşallah darısı başımıza diyorum :)))
lcw hamile kıyafetlerine bayılıyorum ben 5 yıl önce yoktu (
ekleyen arkadaslarınkilere bakmak iyi olacak :))

bende çok beğeniyorum o tshirtleri ama daha erken bi büyüse göbiş alıcam ama kışa denk gelicek evde giyerim artıkpantolon sorunum var benim ya kotlarım olmuyo ne yapıcam bilmiyorum

ben daha geç düşünüoum seneye kasımda olsa 2013 ağustosunda kısmet olursa dünyaya gelmiş olur.
babası ağustos doğumlu bebekte ağustosta doğsun istio :)
bende yazın olsun istioum aslında güzel hamile elbiseleri giymek istioum
kışın karda buzda kat kat ne giysem die düşünmeyim

LCW'dakiler güzel ben genelde internetten bakıoum
mesela şunlar var

ya bu gün tuhaflık mı var sayfada hata oluşuo ekleyemedim
zaten ifadelerde yok anlamıoum ki.

Eklentiler

• $oyunbal3119.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $oyunbal3123.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 89
Benim oğlum 13 agustos doğumlu,yazın tam ortasına denk geldi son hamilelik günlerim cok sıcaktıı...
bu yüzden ikinciyi bahara denk getirmeyi planlıyoruz ilk aylarım yaz olur kısmetse,kışa kadar bebek de büyümüş olur diyorum..

bende çok beğeniyorum o tshirtleri ama daha erken bi büyüse göbiş alıcam ama kışa denk gelicek evde giyerim artıkpantolon sorunum var benim ya kotlarım olmuyo ne yapıcam bilmiyorum

sende beli lastikli pantolonları tercih etmelisin hem bebişte sıkışmasın dimi?

aa senin bi oğlun varmış ben ilk sanmıştım kaç yaşında peki?

aslında dediğin gibi çok sıcak olur ama bilmioum ki eşimde bende yaz olsun istiouz kısmet tabii kasımda olmmuş olması lazım ama?
öyle siparişle olmaz ki nası denk getirilir bilmioum açıkcası? :)

Evwet cnm siparişle olmuyor bu işler de kısmetimize artık :)))
oğlum 4 yasında ,doğumum agustostu felaket sıcaktı evden dışarı cıkamıyordum o kadar yanii
allah gönlümüze göre versin tabii inş. istediginiz gibi olur :)
Oğlum kasım da olmuştu :))

Son düzenleme:

saol canım allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Ben ümraniye çarşıda seren hamile giyim var gencalların yan sokagında ordan aldım butun kıyafetlerimi çok çeşit var hemde fiyatlarda uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…