hamile komşu ve ablasının kocamla muhabbet etme çabası??

Eşime söyledim zaten dikkat edio yeterince. Hiç oralı olmuyor. ama çok arsızlar.
sabah evden çıktık mutfaktan çatal bıçak tabak sesleri (bilerek yapıldığını düşünüyorum) ben tabi bakmıyorum havalı havalı geçiyorum. Eşim gayri ihtiyari seslerden tarafa baktı. Onların evine baktı.Tmm görünürde kimse yoktu ama bu bile Nasıl sinirimi bozdu. Kızdım ben de yan tarafa bakmıcaksın diye. kendi kendimize huzurumuz kaçıo işte.

Bence artik birseyler deyin. Gerçekten huzur kaçiyor. Esin bak balkona bile huzurlu bir sekilde çikamiyor. Hani bu kiskanmak ile felan alakasi yok, resmen onlarin tavirlari rahatsiz edici. Artik onlar ile konusun, ne yaptiklarin gayet farkinda oldugunu anlat. Esinde bunun farkinda ve eger tavirlari degismiyecekse, esin onun esi ile konusup durumu anlatacagini söyle. Bakalim ondan sonra kadin kendini hemencik balkona atiyormu :9:

Ablası bekar mı? :1:

Valla gül geç ne olucak canım. Size eğlenmelik malzeme çıkmış. Kocanı görünce pencereden sarkan iki kadın. kocam çok yakışıklı dimi ondan mı hep cama çıkıp bakıyosunuz desene :1::60:

mahalleye taşınalı 9 ay oldu. yan binadaki benim yaşlarımdaki genç ve hamile bayan eşimi ne zman görse zınk diye balkona çıkıyo. bu durumu fark ettim. eşime bir şey demeden gözlemeye başladım.
hamile ve evli.kocası da yakışıklı biri. yakıştıramadım başka bir şey düşünmeyi ta kiii
eşim 'ben ne zman dışarı çıksam bu kadın balkona çıkıyo' diyip durumu farkedene kadar.
ben buna hiç selam vermiyorum ki o da oralı olmasın diye.Biraz anladı gibi oldu ama gel gelelim doğumu yaklaştı. ablası mıdır nedir bi bayan geldi yanına.bu defa da bu başladı. eşime sürekli laf atıolar balkondan.
eşim de hemen geçiştirio içeri fln girio. ben bu iki şahsiyete hiç selam vermiyorum ama bunlar konuşcaz die can atıolar.
eşimle ikimiz balkona perde taktık.ben içeri girer girmez eşimi ismiyle çağırmış (nerden öğrendiyse), balkona perde yaptınız çok güzel oldu fln demiş.
halen anlamazlığa gelip konuşmaya çalışıolar.
bu ne yani sizce? yüzsüzlük mü art niyet mi? sizce ne bu?
Allah'ım tövbe.
Dünyanın çivisi iyice çıktı. :53:

O bebegi ona o anda dogurttururdum:ssz:

Bir gun size merhaba dedigi zaman, siz de esiniz bir gun evdeyken cay icmeye gelmek istiyoruz, bir iki bir sey konusmak istiyorum da, ikinizin de evde oldugu bir zaman davet ederseniz cok memnun olurum deyin...Tutussun pacalari yol yordam bilmezin...

Ablası bekar mı? :1:

Valla gül geç ne olucak canım. Size eğlenmelik malzeme çıkmış. Kocanı görünce pencereden sarkan iki kadın. kocam çok yakışıklı dimi ondan mı hep cama çıkıp bakıyosunuz desene :1::60:

sanki evli. yani konuşmasından öyle anladım. o gün balkonda birisiyle konuşuyo. bağıra bağıra hayatımlar fln diyo. haha hihiler. gözü de bizim balkonda.
tabi gerçekten konuşuyosa.

sanki evli. yani konuşmasından öyle anladım. o gün balkonda birisiyle konuşuyo. bağıra bağıra hayatımlar fln diyo. haha hihiler. gözü de bizim balkonda.
tabi gerçekten konuşuyosa.

Dikkat çekmek için balkonda öyle bağıra bağıra konuşuyodur. Ay ne insanlar var gerçekten çok tuhaf. Ama ne yazık ki canınızı sıkmaya değeyecek kişiler değil bunlar. Boş beleş 2 kadını dert etmeyin.

Ne konuşuyorlar ki eşinizle? Havadan sudan konular mı?
Belki sizinle ilgili merak ettikleri konular vardır. Onların merakını gidermeli belki.
Aslında gün yapsanız 15tebir gidip gelseniz bütün merak söner:)
Bence boşverin, hiç kafanıza takmayın

bence sadece komşuluk etmeğe çalışıyorlar çocuklarıda olucak malum mahalle önemli ama siz daha iyisini bilirsiniz

bu devirde babana guvenme derler..hamile veya evli olmasi pek bir anlam tasimayabilir...ikiside hafif kadindir belki...

eger komsuluk edeceklerse bu kadinla etsinler, kocasiyla degil.

Back
X