Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim 2.38

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebrulimm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
10
5
1
27
Merhaba ben adetten 7 gün önce kan testi yaptım 2.38 çıktı sizce ne demek

Adetten 7 gün önce sperm daha yoldadır, çok erken yapmışsınız. Negatif

Peki ben birşey sorucam benim adetime 7 gün var ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın randevu aldım kan testi yaptırcam çıkarmmı acaba

Peki ben birşey sorucam benim adetime 7 gün var ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın randevu aldım kan testi yaptırcam çıkarmmı acaba
Çıkmayabilir, çok erken almışsınız randevuyu bence

Arkadaşlar kan beta testi oldum sonuç 0.57 çıktı dünde demiştim 7 gün var adete ben pek anlayamadım sizce

Arkadaşlar kan beta testi oldum sonuç 0.57 çıktı dünde demiştim 7 gün var adete ben pek anlayamadım sizce
Tahlil için Erken ve bu değer gebe değilsin demek. Biraz daha beklemesin. Çok acele ediyorsunuz.

İlk anne olduğum için heycanlıyım yani sizce yükselirmi normalde 0.0 olması lazm degilmi ben pek anlayamyorum doktorda yarın gel dedi o yüzden şaşırdım

İlk anne olduğum için heycanlıyım yani sizce yükselirmi normalde 0.0 olması lazm degilmi ben pek anlayamyorum doktorda yarın gel dedi o yüzden şaşırdım
5in altı gebelik yok demek oluyor canım. Doktorun ne için çağırdı bilemedim 🙏 hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back
X