Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet hatta silik çizgi diye kaale almadım. Doktora gittim ki ilaç versin adet olayım. Kist vardı bekarken çünkü. Doktor her ihtimale karşı kan testi yapınca hamilesin dedi. Şok oldum çünkü aynen böyle silikti.Rabbim inşaallah nasip etmiştir sana da
Evet hatta silik çizgi diye kaale almadım. Doktora gittim ki ilaç versin adet olayım. Kist vardı bekarken çünkü. Doktor her ihtimale karşı kan testi yapınca hamilesin dedi. Şok oldum çünkü aynen böyle silikti.Rabbim inşaallah nasip etmiştir sana da
Benimde ikinci çocuğumda aynen böyle oldu. Çizgi silikti hemde çoook silikti belli belirsizdi. Doktoruma gittim ilaç versin adet olayım dedim test yaptı hamilesin dedi. 1 hafta sonrada kalp atışını gördük. İnşallah konu sahibininde böyle olur
Canlar coook teşekkür ederim. Pazartesi kan vereceğim. 2 kaybim var. Her ay umutla bekledim. Rabbim inşaallah tamamlamayı nasip eder. Artık koklamak onu koynumda uyutmak istiyorum. Yastıklara sarılmak onu çocuğun gibi düşünüp avunmak çok acı. Allahım herkese nasip etsin