- Konu Sahibi fragranceteacher
-
selam bayanlarbu ay hamile kalmayı planlayanlardan biri de benim..benim SAT 2 ocaktı. adetim bittikten sonra düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen hafta hamile kalma olasılığım en yüksek haftaydı. döllenme gerçekleşmişse acaba bu hafta erken gebelik belirtilerini yaşar mıyım? sonucu tam öğrenmek için ne kadar beklemem gerekiyor? biliyorum bir sonraki adet dönemi en belirleyicisi ama insan acayip meraklı ve sabırsız oluyor haliyle psikolojik mi bilmiyorum ama inanılmaz iştahım var ve ani duygusal değişimler yaşadığımı farkettim, hatta bu sabah eşim bile bende bir haller olduğunu söyledi.göğüslerimde şişlik hissediyorum ama hassaslık ya da ağrı yok, o mide bulantıları ya da sık tuvalete çıkma isteği , baş dönmeleri falan yok tabi..kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim..
selam bendede aynı soru işaretleri?????
aceba hamilemiyim??
benim iki ay arayla iki düşüğüm var birinci düşük yaptığımdaadetim 28 günde geldi yani ben14 eylülde düşük yaptım ve 12 ekimde adet oldum şimdide 21 aralıkta düşük yaptım ve 19 ocakta hasta olmam gerekiyodu önceki düşük yaptıgım zamana bakarak tabi
yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum aceba idrar testi yapsam çıkarmı arkadaşlar
peşpeşe düşük yapmışsın bence biraz beklemelisin.rahimin toparlanması için
inşallah isteğin gerçekleşir cnm... düşük nedenlerini sormamın bir sakınca var mı?
gebelık belırtılerı bukadr erken olmaz stres yaparsan döllenme olduysa onuda tehlıkeye atarsın adetıune 1 hafta kala falan erken gebelık testlerınden alabılırsın dayanamıycam dıyosan ınsallah hamılesındır
bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı düşük nedenlerimi bilmiyorum malesef doktorum benden trombofili paneli testi istedi onu bir türlü yaptıramadım özellerde oldukça pahalı bi test bir kaç araştırma hastanesine sordum yapmadıklarını söylediler kartal araştırmaya yaptırmayı düşünüyorum:44:[/QU
umarım kötü bir netice almazsın, bize haberlerini vermeyi unutma...moralini yüksek tutmaya calış sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?