Hamile miyim Acaba( Evde Test Yaptım)?

canım ikinci çizgi silik yada belirgin olması önemli deil azda olsa belli olması yeterli.umarım dilediğin gibi olur hersey ve sağlıcakla alırsın kucagına bebişini neyse canım kib tabi bebişede...:dance:

merhabalar.
siteye yeni kayıt oldum. yeni evliyim ve asla çocuk istemiyorum şimdilik.
adet gunum 7 gün gecikti.yani bugun 35. gün.
karnımda adet görecekmişim gibi ağrı var. bir iki gün öncede akıntım vardı. o da gitti.
belirtilerimizn hepsi adet belirtileri. dayanamadım az önce ezcaneden test aldım. ac karnına yap dedi. hemen yaptım. pozitif.
eczacı idrarda ösrtojen fazla olunca da pozitif çıkar dedi.
lütfen cevap yazın
canım bence hamılesınn..ıdrarda ıkı cızgı cıkınca genelde hamılelık oluyor..tebrık ederım canım sakınn hamıleyım dıye uzulme burda o kadar cok kısı varkı aylardır,yıllardır bebıs bekleyen..yınede emın olmak ıstıyorsan kan testı yaptırma ımkanın varsa bırde onu dene..
sevgıler..

benimde 5 gün geçmişti evde test yaptım aynen 2. çizgi biraz soluktu 6.gün saglıkocagına gittim tekrar test yaptırdım hamilesindediler.yani bugün hamile oldugumu ögrendim çok sevinçliyim inş.sende hamilesindir.

benimde 5 gün geçmişti evde test yaptım aynen 2. çizgi biraz soluktu 6.gün saglıkocagına gittim tekrar test yaptırdım hamilesindediler.yani bugün hamile oldugumu ögrendim çok sevinçliyim inş.sende hamilesindir.

Canım hayırlı olsun tebrikler sağlıklı bır hamılelik geçirmen dileğiyleyerimseniben

OoOoOo hayırlı olsun eşini ve seni tebrik ederim umarım sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız

arkadaşlar hepinize slmlar. uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi yenide üye oldum gerçekten verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
benimde size danışacağım bir mevzu var.
ben 3 ay önce his ameliyatı oldum geçen ay da normal adet gördüm yani 23nisanda adet gördüm bugun ayın 28 si 28/05/09 hala adet görmedim 2 kere test yaptım negatif çıktı. midemde inanılmaz bir gaz şikayeti var ve göğsümde yanma bugun de acayip sırtım belim ağrıyor.ayrıca adet görecekmişim gibi arasıra kasıklarım ağrıyor.test yalnış sonuç vermiş olabilrmi hamile olabilirmiyim acaba cvp yazarsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım:) 8 aylık evliyim çocuk yapmaya yeni karar verdik ve benim son adetim 25 mayıs da oldu yumurtlama günümü hesapladım internetten 5 ile 10 haziran arasıydı bu zamanlar ilişkiye girdik fakat birkaç yerde okudum döllenme olduğunda lekelenme oluyomuş bende olmadı lekelenme ama şuan 3.hafta oldu yumurtlama dönemim geçeli kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo sudan bile bulanıyo yorgun hissediyorum hep kendimi haftaya adet günüm yaklaşıyo geççince test yapcam ama bu lekelenme beni biraz düşündürüyo acaba döllenme olmadımı ben kendimi psikolojikmenmi öyle hissediyorum anlamadım:sm_confused::sm_confused:

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım:) 8 aylık evliyim çocuk yapmaya yeni karar verdik ve benim son adetim 25 mayıs da oldu yumurtlama günümü hesapladım internetten 5 ile 10 haziran arasıydı bu zamanlar ilişkiye girdik fakat birkaç yerde okudum döllenme olduğunda lekelenme oluyomuş bende olmadı lekelenme ama şuan 3.hafta oldu yumurtlama dönemim geçeli kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo sudan bile bulanıyo yorgun hissediyorum hep kendimi haftaya adet günüm yaklaşıyo geççince test yapcam ama bu lekelenme beni biraz düşündürüyo acaba döllenme olmadımı ben kendimi psikolojikmenmi öyle hissediyorum anlamadım:sm_confused::sm_confused:

slm canım herkeste lekelenme olmaz o kişiden kişiye değişir kesinlikle at bu lekelenme olayını aklından.belirtilerin hamilelik belirtisi ama psikolojikte olabilir bu nedenle adet gununu bekle ve oyle testini yap derim inşallah bebeişin gelir

Back
X