Hamile miyim acaba yardımcı olun ne olur ?

Hasrete

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
10
0
6
35
Diyarbakır
Arkadaşlar 9 aydır evliyiz . . Evlendiğimiz günden beridir de hiç korunmadık ama bi türlü kısmet olmadı Bebiş . . 4 . Ayda adet düzensizliğim vardı doktara gittim bi ilaç verdi 21 günlük tedaviydi şuan ilacın ismini hatırlayamıyorum . . Kullandıktan sonra düzene girdi adetim her ay oluyordum 3 4 gün gecikmeli olsada oluyordum ama bu ay 1 hafta gecikti çok belim ağiriyor göğüslerimde özellikle akşamları çok halsiz oluyorum gözlerim çok yanıyor acaba hamile miyim test yapmaktan da çekiniyorum umutsuzluğa kapılmamak için yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkler :)

Arkadaşlar 9 aydır evliyiz . . Evlendiğimiz günden beridir de hiç korunmadık ama bi türlü kısmet olmadı Bebiş . . 4 . Ayda adet düzensizliğim vardı doktara gittim bi ilaç verdi 21 günlük tedaviydi şuan ilacın ismini hatırlayamıyorum . . Kullandıktan sonra düzene girdi adetim her ay oluyordum 3 4 gün gecikmeli olsada oluyordum ama bu ay 1 hafta gecikti çok belim ağiriyor göğüslerimde özellikle akşamları çok halsiz oluyorum gözlerim çok yanıyor acaba hamile miyim test yapmaktan da çekiniyorum umutsuzluğa kapılmamak için yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkler :)

Geciktiği için de bu durumları yaşıyor olabilirsin. Bence test yapmalısın. Şu anda çıkacaktır sonuç kesin bir şekilde.

olabılır cnm ıns hamılesındır pazartesı gunu kan tahlılı yaptır cnm :)

Bende evliliğimin 9. Ayında hamile kalmıştım ilk bebeğime inşallah sende Hamilesindir canım :49: ama hamile belirtileri adet belirtileriyle aynı olduğu için bu şekilde asla anlayamzsin bence en kisa surede test yapmalısın bu kuskuyla yaşanmaz :31:

Canim hamile de olabilirsin. Psikolojikte olup adette olabilirsin. Idrar testinde de hemen cikar. Eger adet olursan muhakkak sogan kürünü dene.

Back
X