Hamile miyim acaba yardımcı olun ne olur ?

Hasrete

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
10
0
6
35
Diyarbakır
Arkadaşlar 9 aydır evliyiz . . Evlendiğimiz günden beridir de hiç korunmadık ama bi türlü kısmet olmadı Bebiş . . 4 . Ayda adet düzensizliğim vardı doktara gittim bi ilaç verdi 21 günlük tedaviydi şuan ilacın ismini hatırlayamıyorum . . Kullandıktan sonra düzene girdi adetim her ay oluyordum 3 4 gün gecikmeli olsada oluyordum ama bu ay 1 hafta gecikti çok belim ağiriyor göğüslerimde özellikle akşamları çok halsiz oluyorum gözlerim çok yanıyor acaba hamile miyim test yapmaktan da çekiniyorum umutsuzluğa kapılmamak için yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkler :)

Geciktiği için de bu durumları yaşıyor olabilirsin. Bence test yapmalısın. Şu anda çıkacaktır sonuç kesin bir şekilde.

olabılır cnm ıns hamılesındır pazartesı gunu kan tahlılı yaptır cnm :)

Bende evliliğimin 9. Ayında hamile kalmıştım ilk bebeğime inşallah sende Hamilesindir canım ama hamile belirtileri adet belirtileriyle aynı olduğu için bu şekilde asla anlayamzsin bence en kisa surede test yapmalısın bu kuskuyla yaşanmaz

Canim hamile de olabilirsin. Psikolojikte olup adette olabilirsin. Idrar testinde de hemen cikar. Eger adet olursan muhakkak sogan kürünü dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…