Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benimde yumurtlama gununden itibaren 10 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu normalde 2 3 gün sürerdi ve bugün adet günün belirtileri var kasiklarim ağrıyor goguslerim sisti ancak olmadım, ve bir haftadır hafif hafif mide bulantim var , fikriniz var mı?
Hafif silikler pozitif sonuçlanıyor genelde. Gününüz çok geçmiş kanda baktirdiginizda da bilgilendirebilir misiniz rica etsem? Bebiş vardır inşallah:))
Kızlar merhaba çok endişeliym ve heyecanlıyımda yeni evliym 4 aydır deniyoruz bu ay yumurtalama bittikten sonra çok şiddetli kasık ağrılarım oldu bi kaç gün . Sonrasında geçti test yaptım negatif çıktı bugün reglimin ilk günüydü olmadım ağrım falanda yoktu şuan hafif hafif ağrım oluyo acaba regl mi olucam yoksa hamile olabilir miyim regl olucam diye korkuyorum normalde akışına bıraktım regl olucam zaten kafasındaydım kendimi ümitlendimek istememiştim ama bugün olmayınca acaba dedim yardımcı olursanız çok sevinirim