Hamile miyim acaba

Bebegim95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
14
9
1
Kızlar iyi geceler bat 4 Mayıs ama kasığım da ağrı ve Ara ara beyaz koyu kivamli akinti yaşıyorum sizce neden bu hamilelik belirtisi mi aynı zamanda çok sık idrara çıkıyorum ve kasıklarım da guruldama şeklinde hareketlilik varr

Kızlar iyi geceler bat 4 Mayıs ama kasığım da ağrı ve Ara ara beyaz koyu kivamli akinti yaşıyorum sizce neden bu hamilelik belirtisi mi aynı zamanda çok sık idrara çıkıyorum ve kasıklarım da guruldama şeklinde hareketlilik varr
gazdir o guruldama.

o kadar erken belli olmaz zaten daha yeni yeni dollenme oluyordur olsa bile

Olabilir benim adete bir hafta kala göğüslerde şişlik hassasiyet ağrı olmuştu karında şişlik ...4 mayisa kadar bekle gecikirse bebis var

Kizlar merhaba. Uzun zamandir takip ediorum burayi. Az once araniza katilmak nasip oldu. Ben 8 aylik evliyim. Ve bu ay bebek dusunuoruz. Son adet tarihim nisan 2. Yumurtlama gunlerimi takip ettim hep. Arkadaslarimizin belirttigi gibi ben de de kasik agrilari ve goguslerde sislik var. Cok sabirsizlandim ve 2 gun once gebelik testi yaptim ve tabi cikmadi. Erken davrandim ewet ama bu belirtiler hamile oldugumu gosterio olabilr mi.

Ben kimyasal gebelik yaşamıştım.o gebeliğimde belirtiler çok erken çıkmıştı.acayip göğüslerim acıyodu adetten 5 6 gün önce.ama test için her zaman adetin gecikmesi beklenmeli.acele etmeyin.

Ya normalde hiç öyle şeyler yaşamadım çok şaşırdım bu defa
benim de bat 4 mayıs aynı belirtiler var erkenden heveslenmek de istemiyorum ama insan da ister istemez kedini dinliyor sağ tarafımdan ağrı oluyor ve gaz sancısı sıkıntısı yaşıyorum. enfeksiyon mu yoksa başka bi durum mu bilmiyorum

Canim benimde sol kasığımda ağrı ve batmalar oluyor daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım bazende göğüs uçlarım ağrıyor kaşınıyor bende coo umitlenmek istemiyorum ama ilk defa da böyle şeyler yaşayınca tuhaf oldum yani bide bu ay adetim bittiğinde süt buharı yapmıştım ben

Canim benimde sol kasığımda ağrı ve batmalar oluyor daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım bazende göğüs uçlarım ağrıyor kaşınıyor bende coo umitlenmek istemiyorum ama ilk defa da böyle şeyler yaşayınca tuhaf oldum yani bide bu ay adetim bittiğinde süt buharı yapmıştım ben
gögüs ucunda hassaiyet varsa olabilir canım benim bi önceki gebeliğimde adet belirtisinden farklı olarak gögüs ucu hassasyeti olmuştu. şu an ben de yok ama olursa test alıp yapıcam. daha erken mi belirtileri için onu da anlamıyorum ki psikolojik olarak mı ağrı hisssediyoruz acaba ama ben de akıntı başladı enfeksiyon değildir inş

gögüs ucunda hassaiyet varsa olabilir canım benim bi önceki gebeliğimde adet belirtisinden farklı olarak gögüs ucu hassasyeti olmuştu. şu an ben de yok ama olursa test alıp yapıcam. daha erken mi belirtileri için onu da anlamıyorum ki psikolojik olarak mı ağrı hisssediyoruz acaba ama ben de akıntı başladı enfeksiyon değildir inş
Bende enfeksiyon var canım o yüzden de tereddutluyum ama enfeksiyon daki akıntıyla bu çok farklı ne bilim garip anam kafayı yedik bebek diye diye

Bende enfeksiyon var canım o yüzden de tereddutluyum ama enfeksiyon daki akıntıyla bu çok farklı ne bilim garip anam kafayı yedik bebek diye diye
:D sorma ya kendimizi herşeyle hazırladık bi de bebek gelseydi. Koku varsa kasıkta ağrı varsa enfeksiyon diyorlar bi de idrarda yanma varsa tabi çok mu acele ediyoruz acaba insanda kendine söz geçiremiyor ki

Back
X