Hamile miyim acaba?

brcnayt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
4
0
36
30
Merhabalar. Ben pkoluyum. Eşimle bebek istiyoruz. İki günde bir ilişki deniyoruz. Adetlerim düzensiz olduğundan iki ayda bir genelde adet görüyorum. En son 7 Ağustos’ta adet gördüm. Eylül ayına girdiğimizden beri göğüste hassasiyet, kasık ağrısı ve aşırı duygusallık yaşadım. Adet olacağım herhalde derken 8 Eylül‘De tuvalette pembe iki damla kan geldi. Arkasından gün içerisinde az miktarda kahverengi akıntım gelmeye başladı. Bugün 9 Eylül hala kahverengi gelmeye devam ediyor. Bu arada ağrım pembe kandan sonra tamamen bitti. Hamile olabilir miyim üstüne görme midir?

Adete olabilir. Bi test yapn isterseniz

Sizi uzmek istemem ama bir kere banada olmusdu aynisi bir kac gun incesinde basladi akinti seklinde sonrasinda adete donusdu

Gebeliğin herkes için standart bir belirtisi yok maalesef. Sizin durumunuzda da test yapmadan bir şey söylemek imkansız.

Test yapmadan belirtilerle belli olmaz hamilelik. Eğer varsa çıkar zaten

O zaman adete dönecek mi beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Dört gündür şehir dışındayım eve dönünce test yapayım.

Şöyle bir şey de var adetlerim normalde ağrılıdır. Gelmeden önce ve söküldüğü ilk gün çok ağrır. Adete dönecekse ağrım neden kesildi. Kafamda deli sorular..

Merhabalar ben bu sitede yeniyim ama uzun zamandır takip ediyorum. Benim sorum şu sizlere yardımcı olursanız sevinirim.
Mart ayından beri çocuk düşünüyoruz normalde hamile kaldım fakat kimyasal gebelik olmuş. Bu ay ise adetime daha 5 gün var fakat sağ kasığım yumurtlamadan sonra ağrımaya başladı. Ona keza bel ağrısıda yaşıyorum. Göğüslerim normalde hassaslaşırdı ama yok oda. İdrara çıkma sıklığım arttı fakat çok su içiyorum ve ona yoruyorum. Bir kaç kez gece yatarken olsun gün içinde olsun mide bulantısı yaşadım. Ara ara ateş basıyor ara ara birden üşüme geliyor. Ve en sevdiğim tarhana çorbasından nefret ettim. Bunları göz önüne alarak hamile olma ihtimalim var mıdır bilmiyorum. Test yapıp tek çizgiyi görmek istemiyorum o yüzden adet gününü bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)

Tariflerinize göre bebek var gibi ama tabı psıkolojık de olabılır adet gününüze kaç gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…