Hamile miyim acaba?

kzlrgn05

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
2.340
3.434
83
Merhabalar, bu hamilelik denememde daha 2. Ayım normalde 4 ekimde regl olmam gerekiyor, sık sık idrara çıkıyorum son günlerde hafif baş agrım var , kasığıma ağrı girip çıkıyor ve sanki göğüslerim bu ay koyulasti. Erken gebelik testi yaptim tek çizgi sizce hamile olma ihtimalim var mi

Erken gebelik testinde kesin çıkar miydi, reglime 3 gün var

Geçen ay 7 sinde olmuştum yine de 7 sine kadar bekleyeyim en iyisi umudumu kırmak da istemiyorum simdi den

belli olmaz bazı kişilerde beta hcg idrara geç geçiyor reglini bekle derim pms belirtileri de olabilir belirtiler çok benzer

En iyisi biraz daha beklemek normalde reglime 3 4 gün kala çok sancılı oluyordum bu sefer hafif kaşık ağrılarım var bekleyim bakalim

Canım benim iki gün önce adetim 3 gün gecikmisti test yaptım negatif çıktı bu sabah tekrar test yaptım pozitif çıktı yani senin adet günün gelmeden bunu ogreenmen çok zor adetinin üstünden bı beş gün geçince netleşiyor umarım istediğin şekilde olur

Canım benim iki gün önce adetim 3 gün gecikmisti test yaptım negatif çıktı bu sabah tekrar test yaptım pozitif çıktı yani senin adet günün gelmeden bunu ogreenmen çok zor adetinin üstünden bı beş gün geçince netleşiyor umarım istediğin şekilde olur
Heyecanlanıp erkenden test yaptım bence de biraz daha beklemek mantıklı günüm geçince tekrar test yapayim , çok teşekkür ederim

Back
X