5 dkka içinde baktıysanız. Doğrudur. Bir 10 dkka geçip çıktıysa yanlış. 5 DKK ise hamilesin. 10 dk sonrası ise hamile olmayı çok istiyorsunSizce dogrulugu ne kadar 8 gün gecikti
Daha ne olsun denir bu sonucaSizce dogrulugu ne kadar 8 gün gecikti
Yani ben çizgi göremedim bilemiyorum inşallah vardırSizce dogrulugu ne kadar 8 gün gecikti
İlk 1 dakikada çıktı ikinci sonra netleşti5 dkka içinde baktıysanız. Doğrudur. Bir 10 dkka geçip çıktıysa yanlış. 5 DKK ise hamilesin. 10 dk sonrası ise hamile olmayı çok istiyorsun
Teşekkür ediyorum canımDaha ne olsun denir bu sonucatebrikler 8 gün geçmiş zaten muhtemelen ultrasonda da görülür.
Nasıl göremediniz gayette net belliYani ben çizgi göremedim bilemiyorum inşallah vardır
Hanımefendi gayette net belliyse neden soruyorsunuz?Nasıl göremediniz gayette net belli
Teşekkür ederim8gün geçmiş test hamilesin diye bağırıyor bizde tastik edelimde mutlu ol bari. Evet hamilesin hayıtlı olsun.
Testin doğruluğunu yani yanılma payı var miHanımefendi gayette net belliyse neden soruyorsunuz?
Hayırlısı olsun kan değeri takip edin. Kan değeri tamam ise.. Doktora selam verin. Bir kese bakışı yapsın ufaklık müsait iseİlk 1 dakikada çıktı ikinci sonra netleşti
Silik falan olsa tamam ama sizin ki bariz yanılma payı yok ben burdayım anne diyorTestin doğruluğunu yani yanılma payı var mi
NedenYapmayın bunu ama yaa
İnşallah vardır canımSilik falan olsa tamam ama sizin ki bariz yanılma payı yok ben burdayım anne diyor
En kısa sürede gidince yazarım burayaHayırlısı olsun kan değeri takip edin. Kan değeri tamam ise.. Doktora selam verin. Bir kese bakışı yapsın ufaklık müsait ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?