- 20 Aralık 2022
- 15
- 6
- 1
Eki Görüntüle 3179852
3 test yaptm adetime 3 gün kaldı sonrdan çıkan silik çizgi varmıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil desem odaklaninca sabit bakınca çok hafif iknci çizgi vardı oda çok hafif olup olmama arasında gibiydiUcundede çıktımı?
5 dk dan sonra mı ciktiEki Görüntüle 3179852
Baya sonra 5 den sonra yanlış hatırlamıyorsam ayrı günler aralarında 1 gün oynuyor test yaptm5 dk dan sonra mı cikti
EvetNasil desem odaklaninca sabit bakınca çok hafif iknci çizgi vardı oda çok hafif olup olmama arasında gibiydi
Ucundede çıkmışNasil desem odaklaninca sabit bakınca çok hafif iknci çizgi vardı oda çok hafif olup olmama arasında gibiydi
Baya sonra 5 den sonra yanlış hatırlamıyorsam ayrı günler aralarında 1 gün oynuyor test yaptm var gibi ama kuruma çizgisine de benziyor 5 dk dan sonra çıkmış gibi sanki. İsterseniz kan verin bu sekildeyse çıkar zaten
İnşallah allh sesinizi duysun Perşembe günü kan vericm baklm dedigm gibi saat de olabilir dk geçti çünkü 2 çizgi tarafında çizgi yerine başta boya yayildi 2 cizgi tarafında bekledi baya 1 saat yakın 2 çizgi çıktıUcundede çıkmışhamişsin ucude yalnis olamaz ben hiç pozitiv testinde sonradan çıkan çizgi görmedim
![]()
Ucundede çıkmış hepsinde öyle çıkmaz hamişsin senİnşallah allh sesinizi duysun Perşembe günü kan vericm baklm dedigm gibi saat de olabilir dk geçti çünkü 2 çizgi tarafında çizgi yerine başta boya yayildi 2 cizgi tarafında bekledi baya 1 saat yakın 2 çizgi çıktı
Saatler sonra çıkan test doğrumu ondan emin deglUcundede çıkmış hepsinde öyle çıkmaz hamişsin sen![]()
Ben geçen üç tane test yapdim hala.duruyolar ikinci çizgi falan yokSaatler sonra çıkan test doğrumu ondan emin degl
Ben geçen üç tane test yapdim hala.duruyolar ikinci çizgi falan yokbendede çıksın niye çıkmadı demekki sende bişey var her üçünde çıkmış
![]()
İnşallahGece gece ne güldüm allhin izniyle tüm bebek bekleyen anne adaylarin yüzü güler inşallah allh nasıl kısmet ederse 2 cocgun oluck tutarsa
İnşallahsen bir iki gün sonra bir Taha yap hemen çıkar çizg
İnşallahsen bir iki gün sonra bir Taha yap hemen çıkar çizgi
Perşembe günü bekliycm kan vericm teste yine aynı siknti yaşarım ilk defa böyle bişiyle karşılastmİnşallahsen bir iki gün sonra bir Taha yap hemen çıkar çizgi
Hamişsin inşallahPerşembe günü bekliycm kan vericm teste yine aynı siknti yaşarım ilk defa böyle bişiyle karşılastm
Sonuclar ciknca burdan yazicm sizeHamişsin inşallah![]()