S serap ay Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2022 15 6 1 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi serap ay #1 Eki Görüntüle 3179852 3 test yaptm adetime 3 gün kaldı sonrdan çıkan silik çizgi varmıdır
S serap ay Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2022 15 6 1 21 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi serap ay #21 Estrofem22 .!.: Kizlar yüklenen resim büyük diyor bende atacaktım bakın diye size ama Genişletmek için tıkla... Kuculte biliyorsn canm eline dene boyutunu sen ayarliyabilirsn Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Estrofem22 .!.: Kizlar yüklenen resim büyük diyor bende atacaktım bakın diye size ama Genişletmek için tıkla... Kuculte biliyorsn canm eline dene boyutunu sen ayarliyabilirsn
N _nurrrellaaa_42 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2022 5 0 1 27 23 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi serap ay #22 serap ay .!.: Kuculte biliyorsn canm eline dene boyutunu sen ayarliyabilirsn Genişletmek için tıkla... Sonuç ne acaba inşallah hamilesin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
serap ay .!.: Kuculte biliyorsn canm eline dene boyutunu sen ayarliyabilirsn Genişletmek için tıkla... Sonuç ne acaba inşallah hamilesin
S serap ay Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2022 15 6 1 23 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi serap ay #23 _nurrrellaaa_42 .!.: Sonuç ne acaba inşallah hamilesin Genişletmek için tıkla... Sonuç bu çıktı ama anlamadığım için sabh doktara gidcm Eklentiler Screenshot_2022-12-23-06-37-39-202_com.android.chrome.webp 20,9 KB · Görüntüleme: 30 Olumlu oy 0 Olumsuz oy
_nurrrellaaa_42 .!.: Sonuç ne acaba inşallah hamilesin Genişletmek için tıkla... Sonuç bu çıktı ama anlamadığım için sabh doktara gidcm
S serap ay Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2022 15 6 1 25 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi serap ay #24 _nurrrellaaa_42 .!.: Sonuç ne acaba inşallah hamilesin Genişletmek için tıkla... Saajan .!.: Hamişsin inşallah Genişletmek için tıkla... Bugün gece 12 geçtiğimiz icn 2 gün oluck adet gecikmesi olmadım kanda çıkmadı acaba döllenme dediğimiz geç mi oluşuyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
_nurrrellaaa_42 .!.: Sonuç ne acaba inşallah hamilesin Genişletmek için tıkla... Saajan .!.: Hamişsin inşallah Genişletmek için tıkla... Bugün gece 12 geçtiğimiz icn 2 gün oluck adet gecikmesi olmadım kanda çıkmadı acaba döllenme dediğimiz geç mi oluşuyor
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.596 1.299 83 25 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi serap ay #25 serap ay .!.: Bugün gece 12 geçtiğimiz icn 2 gün oluck adet gecikmesi olmadım kanda çıkmadı acaba döllenme dediğimiz geç mi oluşuyor Genişletmek için tıkla... Adetden on gün sonra testim.pozitiv çıktı benim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
serap ay .!.: Bugün gece 12 geçtiğimiz icn 2 gün oluck adet gecikmesi olmadım kanda çıkmadı acaba döllenme dediğimiz geç mi oluşuyor Genişletmek için tıkla... Adetden on gün sonra testim.pozitiv çıktı benim
S serap ay Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2022 15 6 1 25 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi serap ay #26 Saajan .!.: Adetden on gün sonra testim.pozitiv çıktı benim Genişletmek için tıkla... Baklm adet olmadm insallh bende olamm Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Saajan .!.: Adetden on gün sonra testim.pozitiv çıktı benim Genişletmek için tıkla... Baklm adet olmadm insallh bende olamm
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.596 1.299 83 25 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi serap ay #27 serap ay .!.: Baklm adet olmadm insallh bende olamm Genişletmek için tıkla... İnşallah Olumlu oy 0 Olumsuz oy
S serap ay Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2022 15 6 1 27 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi serap ay #28 Saajan .!.: İnşallah Genişletmek için tıkla... Bu sabh oldum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.596 1.299 83 27 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi serap ay #29 serap ay .!.: Bu sabh oldum Genişletmek için tıkla... İnşallah bu ay hamiş olursun üzülme Allah vaktini en hayırlı zamanını biliyo inşallah olur. Abdest aliyodum şimdi gideyim sanada dua edeyim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
serap ay .!.: Bu sabh oldum Genişletmek için tıkla... İnşallah bu ay hamiş olursun üzülme Allah vaktini en hayırlı zamanını biliyo inşallah olur. Abdest aliyodum şimdi gideyim sanada dua edeyim