- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
Merhaba hanimlar
Son adet tarihim 28 aralik
Adetim 4 gun gecti
2 gundur hastalanacak misim gibi kasiklarim ve belim agriyor
Hele dun karnim,belim ve sirtim oyle cok agirdi ki gun boyu kesin hastalaniyorum dedim.aksama kadar 2 agri kesici ictim hatta.ama hastlanmadim.bugun belirti yok.ve yaklasik bir haftadir akinti var.hatta hastalandigimi saniyorum surekli bakiyorum yok.sizce hamile olabilir miyim?boyle belirtiler yasayan var mi?dun idrar testi yaptim negatif
slm canım nasıl yaptınmı veya yaptırdınmı kan testi?Merhaba hanimlar
Adetim 4 gun gecti
Hele dun karnim,belim ve sirtim oyle cok agirdi ki gun boyu kesin hastalaniyorum dedim.aksama kadar 2 agri kesici ictim hatta.ama hastlanmadim.bugun belirti yok.ve yaklasik bir haftadir akinti var.hatta hastalandigimi saniyorum surekli bakiyorum yok.sizce hamile olabilir miyim?boyle belirtiler yasayan var mi?dun idrar testi yaptim negatif
kızlar kan testini bugün yaptıracaktım ancak istanbul'da bugün felaket kar var
hastane uzak kalıyor.yakında sağlık ocağı var orayı aradım.kan testi yapıyoruz ancak bugun yapamayacağız,örnekleri hastaneye gönderemeyiz kar nedeniyle dediler
evde idrar testi var ama yine negatif çıkar diye yapmak istemiyorum
bugün de karnımda ve kasıklarımda hafif ağrı,şişkinlik hissi hani adet olacağımız zaman hissettiğimiz gibi bir dolgunluk hissi vardı.kaç defa hastalandım sanıp tuvalete koşturdum ama yok
akıntım devam
yaa inşallah hamileyimdir
pembepanter ilgine tşk ederim canım.sonuç alır almaz yazıcam
uykusuz kedi inşallah hamilesindir canım
bence yapabiliyorsan kan testi yaptır kendine eziyet etme
harribo arkadaşım benim bel ve kasık ağrım sadece ayakta durunca değil,otururken yatarken falan da oluyor.yani aynı adet ağrısı gibi oluyor
Merhaba hanimlar
Adetim 4 gun gecti
slm kızlar
bugün benim adet günümdü halen olmadım.
dün akşam bel ağrısı başladı normalde adet zamanı bende bel ağrısı olmaz kasıklarımda yanma olur olacağım günde bacaklarım ağrır gögüslerim şişer hassaslaşır.
ama bu sefer durum farklı gögüslerimde hiçbir belirti yok ne şiştiler nede sızlıyorlar.
belim kasıklarım öyle bi ağrıyorki devamlı ara ara dahada şiddetleniyor otursamda kalksamda yatsamda belim ağrıyor.
üşütmediğimi ters bi hareket yapmadığımı biliyorum.
kasıklarımda bu sefer yanma değil resmen sızlama var ara ara batmalarda oluyor alt karnımda sızlıyor.
sarı bi akıntım var devamlı değil tabi hee hastalandım diyorum bi bakıyorum akıntı.
acaba gebe kalmış olabilirmiyim?
yani bunları yaşayıpta hamile olanınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?