hamile miyim acaba?

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
Merhaba hanimlar
Son adet tarihim 28 aralik
Adetim 4 gun gecti
2 gundur hastalanacak misim gibi kasiklarim ve belim agriyor
Hele dun karnim,belim ve sirtim oyle cok agirdi ki gun boyu kesin hastalaniyorum dedim.aksama kadar 2 agri kesici ictim hatta.ama hastlanmadim.bugun belirti yok.ve yaklasik bir haftadir akinti var.hatta hastalandigimi saniyorum surekli bakiyorum yok.sizce hamile olabilir miyim?boyle belirtiler yasayan var mi?dun idrar testi yaptim negatif

tabikide hamile olabilirsin hamilelik belirtileri ile regli belirtileri aynı.bende oğluma aynı senin gibiydim sürekli hastalanıcam karnım ağrıyo diye ilaç bile alıyordum meğer hamileymişim.en kesin sonuç kan yaptrıman kanda yeni gebelik dahi olsa muhakkak çıkar.idrar testleri bazen geç sonuç çıkabiliyor...

Merhaba hanimlar
Adetim 4 gun gecti
Hele dun karnim,belim ve sirtim oyle cok agirdi ki gun boyu kesin hastalaniyorum dedim.aksama kadar 2 agri kesici ictim hatta.ama hastlanmadim.bugun belirti yok.ve yaklasik bir haftadir akinti var.hatta hastalandigimi saniyorum surekli bakiyorum yok.sizce hamile olabilir miyim?boyle belirtiler yasayan var mi?dun idrar testi yaptim negatif

Canım hamile olabilirsin, ben de ilk hamileliğimde adet günüm ve devamında aynı adet ağrısını çektim, hergün adet olacağım sandım ama olmadım hamile imişim. Ama maalesef bebişimi kaybettim. Şu an uğraşıyoruz hala ve senin durumundayım ben de. Adetim 2 gün gecikti. Ve 3-4 gündür adet olacakmışım gibi ağrı çekiyorum, olmadım henüz. İnşallah olmam. İdrar testinde bazen hemen çıkmıyormuş, ben de o yüzden test yapmadım daha, negatif çıkarsa çok üzülürüm diye. Belki de bu şüphenin mutluluğunu yaşamak istiyorum biraz daha. Çünkü benim adetim saat gibidir, hiç şaşmaz, yıllardır acaba diye sevinemedim bile :50: O yüzden test yapamıyorum korkudan negatif çıkar diye. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum ama idrar testi mi yapayım, yoksa eziyet etmeyim kendime acaba acaba diye direkt kan testi mi yaptırayım bilemedim (tabi hastalanmazsam yarına kadar, inşallah hastalanmam). Sen de ağrı kesici içme daha canım, Allah isteyen herkese hayırlısı ile bebişlerine kavuşmayı nasip etsin. Gelişmeleri yaz buradan, merak ederim seni. :13:

Merhaba hanimlar
Adetim 4 gun gecti
slm canım nasıl yaptınmı veya yaptırdınmı kan testi?

kızlar kan testini bugün yaptıracaktım ancak istanbul'da bugün felaket kar var
hastane uzak kalıyor.yakında sağlık ocağı var orayı aradım.kan testi yapıyoruz ancak bugun yapamayacağız,örnekleri hastaneye gönderemeyiz kar nedeniyle dediler
evde idrar testi var ama yine negatif çıkar diye yapmak istemiyorum
bugün de karnımda ve kasıklarımda hafif ağrı,şişkinlik hissi hani adet olacağımız zaman hissettiğimiz gibi bir dolgunluk hissi vardı.kaç defa hastalandım sanıp tuvalete koşturdum ama yok
akıntım devam
yaa inşallah hamileyimdir
pembepanter ilgine tşk ederim canım.sonuç alır almaz yazıcam
uykusuz kedi inşallah hamilesindir canım
bence yapabiliyorsan kan testi yaptır kendine eziyet etme
harribo arkadaşım benim bel ve kasık ağrım sadece ayakta durunca değil,otururken yatarken falan da oluyor.yani aynı adet ağrısı gibi oluyor

Merhabalar .. benim de bir sıkıntım var lütfen yardımcı olun 31 Aralık da regl oldum 5 gün sürüyor , sonrasında 19. unda geri çekilme yöntemiyle korunduk. en geç dün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım . 19 undan birkaç gün sonra göğüslerim su topu gibi oldu adeta ve ara ara kasık ağrılarım oluyordu bunun dışında mide bulantısı baş dönmesi vs. hiç bir şeyim yok. Şuanda bir kaç gündür regl olcakmış gibi hissediyorum bazen ateş basıyo göğüslerim hala inmedi , özellikle sağ kasığımda batmalar oluyor. sizce bu durum neyi gösteriyor? lütfen yardımcı olun teşekkürler

kızlar kan testini bugün yaptıracaktım ancak istanbul'da bugün felaket kar var
hastane uzak kalıyor.yakında sağlık ocağı var orayı aradım.kan testi yapıyoruz ancak bugun yapamayacağız,örnekleri hastaneye gönderemeyiz kar nedeniyle dediler
evde idrar testi var ama yine negatif çıkar diye yapmak istemiyorum
bugün de karnımda ve kasıklarımda hafif ağrı,şişkinlik hissi hani adet olacağımız zaman hissettiğimiz gibi bir dolgunluk hissi vardı.kaç defa hastalandım sanıp tuvalete koşturdum ama yok
akıntım devam
yaa inşallah hamileyimdir
pembepanter ilgine tşk ederim canım.sonuç alır almaz yazıcam
uykusuz kedi inşallah hamilesindir canım
bence yapabiliyorsan kan testi yaptır kendine eziyet etme
harribo arkadaşım benim bel ve kasık ağrım sadece ayakta durunca değil,otururken yatarken falan da oluyor.yani aynı adet ağrısı gibi oluyor

Merhaba;Sonucun ne oldu?

Merhaba hanimlar
Adetim 4 gun gecti

Sonuççç nedirrr?:44:

slm kızlar
bugün benim adet günümdü halen olmadım.
dün akşam bel ağrısı başladı normalde adet zamanı bende bel ağrısı olmaz kasıklarımda yanma olur olacağım günde bacaklarım ağrır gögüslerim şişer hassaslaşır.
ama bu sefer durum farklı gögüslerimde hiçbir belirti yok ne şiştiler nede sızlıyorlar.
belim kasıklarım öyle bi ağrıyorki devamlı ara ara dahada şiddetleniyor otursamda kalksamda yatsamda belim ağrıyor.
üşütmediğimi ters bi hareket yapmadığımı biliyorum.
kasıklarımda bu sefer yanma değil resmen sızlama var ara ara batmalarda oluyor alt karnımda sızlıyor.
sarı bi akıntım var devamlı değil tabi hee hastalandım diyorum bi bakıyorum akıntı.
acaba gebe kalmış olabilirmiyim?
yani bunları yaşayıpta hamile olanınız varmı?

tabiki hamile olabilirsin canım ama regli belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı canım.zaten artık şuna inanıyorum ne zamanki kesin hamile değilim test felan yapmıcam diye oluruna bırakıyorsun ya işte o zaman hamile kalıyorsun.ilk hamileliğime 9 ayda hamile kaldım denemediğim yöntem kalmamıştı hatta hormonlarım stresten altüst olmuştu en son bıraktım aman ya dedim ve hamileymişim haberim bile olmadı regli oluyorum sandım 3 gün lekelenmem oldu ağrı kesiciler bile kullandım meğer bebiş varmış...senin belirtilerinde hamilelik belirtisi ama regliyede benziyor günün gelmeden test yapmadan kesin hamilesin diyemeyiz canım.allah isteyen herkese tez zamanda bu duyguyu hayırlısıyla yaşatsın...

slm kızlar
bugün benim adet günümdü halen olmadım.
dün akşam bel ağrısı başladı normalde adet zamanı bende bel ağrısı olmaz kasıklarımda yanma olur olacağım günde bacaklarım ağrır gögüslerim şişer hassaslaşır.
ama bu sefer durum farklı gögüslerimde hiçbir belirti yok ne şiştiler nede sızlıyorlar.
belim kasıklarım öyle bi ağrıyorki devamlı ara ara dahada şiddetleniyor otursamda kalksamda yatsamda belim ağrıyor.
üşütmediğimi ters bi hareket yapmadığımı biliyorum.
kasıklarımda bu sefer yanma değil resmen sızlama var ara ara batmalarda oluyor alt karnımda sızlıyor.
sarı bi akıntım var devamlı değil tabi hee hastalandım diyorum bi bakıyorum akıntı.
acaba gebe kalmış olabilirmiyim?
yani bunları yaşayıpta hamile olanınız varmı?

benim ilk gebeligimde kasik agrisi ve bel agrisi olmustu.. goguslerde hicbisey olmadi akintiyida anlamadim zaten :) insaalah hamilesindir allah isteyen herkese saglicakla bebek(ler) versin.benim de agrilarim var 2 hafta var daha adetime.bilmiyorum yorgunluktan mi belm agriyor. baska topiklerdede senin yazilarina rastladim.. insaalah hamilesindir benim eltim 4 sene sonunda hamile kaldi.ve suan 3 cocugu var ilk cocuktan ssonra 2 ser yas var aralarinda.. dr u ise gir calis demis kafana takma oda calismaya baslamis yorgunluktan hicbisey dusunemiyormus ki :) o ay hamile kalmis..

inş kızlar allah isteyen herkese nasip etsin anneliği
bugünde adet olmadım ara ara sancılarım devam ediyor annem geldi öğlen bana niye böyle solgunsun solmuş gibisin dedi.:1::1:
bakalım beklemedeyim.

mrb arkadaşlar benim son adet tarihim 28 aralık hala hasta olmadım adet geçikmesinden 4 gün sonra test yaptım sonuç negatif ama hala daha hasta olmadım göğüsümde aşırı derecede şişlik veağrı var mide bulantısı ve bel ağrısıda var acaba hamilemiyim bide gebelik testini sabah kalkar kalkmaz mı uyguluyoruz?

selam arkadaşlar bu belirtileri yaşayıp sonucu pozitif olan var mı bende aynı durumdayım ama ne yapacağımı bilemiyorum başım ağrıyor belim kasıklarım adet olmadım 5 gün gecikti ama polikistik olduğum için hiç de umutlu olmadığım için test yapmak istemiyorum ama karnım çok ağrıyor bacaklarıma kadar iniyor ağrı sonra geçiyor çok geçmiş üstünden ama lütfen gören cevap veren biri olsun

Back
X