hamile miyim acaba?

Kaptannn

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
180
49
298
İstanbul
arkadaşlar 3 tane konuya yazdım sorumu kimse cevaplamadı inş burdan birileri cevap werir 4,5aylık kızım var doğumdan sonra ilk kez 21 agustosda adet oldum. ve eylül geldi geçiyo adet olmadım 21 agustosdan sonra 1 kere korunmadan ilişki oldu diğerleri geri çekme yöntemiyle oldu bugün kan testi yaptırdım sonucu salı alıcam ama sabredemiyorum idrar testin de çıkmıyo benim gebeliğim olsa bile. benim gibi olan olmuş birileri var mı sizce hamile kalma olasılığım var mıdır? cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden ..

kimi kadınlarda doğumdan 9 10 ay sonra adetler düzene girer idrarda çıkmadıysa bence hamile değilsiniz.cünkü ben adetimden 3 gün geçmişti israr testi yaptım çok hafif i şekilde çıkmıştı.eğer gebelik olsa çıkardı.adet düzeniniz tam yoluna girmemiş olabilir

kimi kadınlarda doğumdan 9 10 ay sonra adetler düzene girer idrarda çıkmadıysa bence hamile değilsiniz.cünkü ben adetimden 3 gün geçmişti israr testi yaptım çok hafif i şekilde çıkmıştı.eğer gebelik olsa çıkardı.adet düzeniniz tam yoluna girmemiş olabilir

benim ilk hamileliğimde de 5 gün geçmişti idrar testi yaptırmıstım hemde defalarca hep tek çizgi çıkmıştı .. inş dediğiniz gibidir adet düzensizliğidir.. varsa da kısmet :) teşekkür ederim cevabınız için

Emziriyorsanız adet düzensizliği ondanda olabilir ama hamile olma ihtimalinizde geri çekme yöntemi ile korunduğunuz sürece hep var.Yani şimdi değilse bile her an hamile kalabilirsin.Bence 3 aylık iğne yada prezervatif ile korunsanız daha güvenilir olur

Emziriyorsanız adet düzensizliği ondanda olabilir ama hamile olma ihtimalinizde geri çekme yöntemi ile korunduğunuz sürece hep var.Yani şimdi değilse bile her an hamile kalabilirsin.Bence 3 aylık iğne yada prezervatif ile korunsanız daha güvenilir olur

hayır emzirmiyorum hap kullanıyodum zaten ilk hamileliğimde de hapa rağmen hamile kaldım.. bu seferde öyle olur diye tereddütte kaldım açıkçası bende iğne düşünüyorum da olumsuz bir kaç yorum duydum prezervatif de eşim kullanmak istemiyor.. araştırıyorum en iyi korunma yöntemlerini ..

hayır emzirmiyorum hap kullanıyodum zaten ilk hamileliğimde de hapa rağmen hamile kaldım.. bu seferde öyle olur diye tereddütte kaldım açıkçası bende iğne düşünüyorum da olumsuz bir kaç yorum duydum prezervatif de eşim kullanmak istemiyor.. araştırıyorum en iyi korunma yöntemlerini ..

Ben hap kullanmıyorsunuz sandım hem hap hem dışarı boşalma o zaman hamile kalmış olma ihtimaliniz çok düşük.

Ben hap kullanmıyorsunuz sandım hem hap hem dışarı boşalma o zaman hamile kalmış olma ihtimaliniz çok düşük.

ay yanlış anladınız :D hapı kullanırken hamile kalmıştım. şimdi hap kullanmadım doğumdan sonra yani hiç hap kullanmadım.. 1 kere korunmadık diğerlerinde geri çekilme oldu işte 7 gün geçikme söz konusu

Back
X