Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında öyle belirtim olmadı bende sürekli burdan belirti okuyordum sadece dün çok az bi şekilde sanki kahverengi leke var gibiydi ondan şüphelendim zaten yerleşme olabilir mi diyeBelirtilerin nedir
Reglime 2 gün var evde de test vardı akşam akşam yapasım geldi böyle çıktıvar mıdır sizce
hayırlı olsun belirtilerniz nelerBu da sabah ilk idrarla olan farklı marka testim![]()
Ben de ilk böyleyken öğrenmiştim üstelik B-HCG 10'dan küçüktü :) Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünReglime 2 gün var evde de test vardı akşam akşam yapasım geldi böyle çıktıvar mıdır sizce
Ara ara kasık ağrılarım vardı bide ben sürekli en ufak dizi film de duygusal bişey olduğunda ağlıyordumhayırlı olsun belirtilerniz neler
ay ne güzelll gögüs hassasiyeti falan da mı yoktuAra ara kasık ağrılarım vardı bide ben sürekli en ufak dizi film de duygusal bişey olduğunda ağlıyordumdiğer türlü hiç bi belirti yoktu
Şuan var ama daha yeni oldu reglime 2 gün var reglden önce zaten olan şeyay ne güzelll gögüs hassasiyeti falan da mı yoktu
insallah saglıkla kucağınıza alırsınızŞuan var ama daha yeni oldu reglime 2 gün var reglden önce zaten olan şey
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsininsallah saglıkla kucağınıza alırsınız
Tebrik ederimmmmBu da sabah ilk idrarla olan farklı marka testim![]()