- 18 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
- 36
- Konu Sahibi papatyagzl
-
Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız icinHeyecanınızı anlıyorum ama Keşke bilebilsek ve müjdeli haberi verebilsek...
Malesef hocam derdimi paylaştım burdan belki benim durumumda olan biri yardımcı olabilir diye test yaptırmak istemiyordum çünkü her negatif cevaptan sonra Ağlıyorum kendimi toparliyamiyorum yine de herkese teşekkür ederim dün acil de test yaptırdım ve sonuç yine hüsranArkadas merak edip derdini paylasmis ama bazi arkadaslar alayci bi tutumla cevap vermis ne kadar uzucu
Rabbim yakin zamanda lutfetsin insallah hocam hervseyin vakti zamani vardir elbetMalesef hocam derdimi paylaştım burdan belki benim durumumda olan biri yardımcı olabilir diye test yaptırmak istemiyordum çünkü her negatif cevaptan sonra Ağlıyorum kendimi toparliyamiyorum yine de herkese teşekkür ederim dün acil de test yaptırdım ve sonuç yine hüsran
Kan testi yaptır inşallah hamilesindir, RABBIM sanada banada isteyen herkese de versin ama test yaptırırken umitlenme sonra insan kendini toparlayamiyormerhaba arkadaşlar. bende belirtilerimi yazmak istiyorum lütfen banada yardımcı olur musunuz ?
12 gün önce gögüslerimde şişme ağrı oldu ve benim hiç adetim olacağı zaman gögüs ağrısı çekmem sadece bacağım belim ve karnım ağrırdı. adetim ayın ya 23 yada 25i olurdu 23 atlattım yarın 25 inşallah onuda atlatırım. şimdilerde ise gögüs uclarım yanıyor acıyor ve aynada baktığımda döş kısmımdan gögüslerime doğru damarlar çok belirgin harita gibiyim resmen.adet olacak gibi ağrılarım oluyor ama adet olmuyor. önceden adet agrısı geldiği zaman 2 saatte hasta olurdu ama 4 gündür nerdeyse tam bilmiyorum adet sancısı cekiyorum ama adet olmadım. kasıklarımda batmalar oluyor.
test yapmak için 27sini beklemek istiyorum sonra hüsran oluyor ama ilk defa böyle değişik şeyler oluyor bende. şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?