Hamile miyim acil yardım lütfen

papatyagzl

Benimde bi meleğim olacak :)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
191
82
13
36
Ben ayin 2 sinde yumurta çatlatma iğnesi oldum 17 sinde kan testi yaptırdım negatif çıktı 18 inde adet kanaması gibi ama koyu bir şekilde kanamam oldu sonra 3 gün hiç bişey olmadı sonra dün çok az bi şekilde tekrar köyü renk oldum sizce hamile miyim yerleşme kanaması olabilir mi

Vallahı canım saglıkcı olmama ragmen buradan anlasılmıyor gidiyorsun test yapıyorsun tum sorunun cevabı orada saklı.

Bence test yapın burdan kimse anlamaz :)

Umarım istediğiniz gibi bi sonuç cikar testten.

Laboratuar sonuçları burada verilmiyor. En yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz.

İnşallah hamilesinizdir.

Arkadas merak edip derdini paylasmis ama bazi arkadaslar alayci bi tutumla cevap vermis ne kadar uzucu
Malesef hocam derdimi paylaştım burdan belki benim durumumda olan biri yardımcı olabilir diye test yaptırmak istemiyordum çünkü her negatif cevaptan sonra Ağlıyorum kendimi toparliyamiyorum yine de herkese teşekkür ederim dün acil de test yaptırdım ve sonuç yine hüsran

Rabbim yakin zamanda lutfetsin insallah hocam hervseyin vakti zamani vardir elbet

merhaba arkadaşlar. bende belirtilerimi yazmak istiyorum lütfen banada yardımcı olur musunuz ?
12 gün önce gögüslerimde şişme ağrı oldu ve benim hiç adetim olacağı zaman gögüs ağrısı çekmem sadece bacağım belim ve karnım ağrırdı. adetim ayın ya 23 yada 25i olurdu 23 atlattım yarın 25 inşallah onuda atlatırım. şimdilerde ise gögüs uclarım yanıyor acıyor ve aynada baktığımda döş kısmımdan gögüslerime doğru damarlar çok belirgin harita gibiyim resmen.adet olacak gibi ağrılarım oluyor ama adet olmuyor. önceden adet agrısı geldiği zaman 2 saatte hasta olurdu ama 4 gündür nerdeyse tam bilmiyorum adet sancısı cekiyorum ama adet olmadım. kasıklarımda batmalar oluyor.

test yapmak için 27sini beklemek istiyorum sonra hüsran oluyor ama ilk defa böyle değişik şeyler oluyor bende. şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

Kan testi yaptır inşallah hamilesindir, RABBIM sanada banada isteyen herkese de versin ama test yaptırırken umitlenme sonra insan kendini toparlayamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…