- 31 Ağustos 2018
- 80
- 12
- 18
- 37
- Konu Sahibi Banuizmirli
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar fikri olan dönüş yapsın lütfen regl dönemine 6gün varken yaptım (erken gebelik testi) hiç bir belirti yok bel ağrısı dışında hayırlısı öncelikle ama sanki var gibi sizce??
Bi kaç gün geçsin sonra tekrar bakınKızlar fikri olan dönüş yapsın lütfen regl dönemine 6gün varken yaptım (erken gebelik testi) hiç bir belirti yok bel ağrısı dışında hayırlısı öncelikle ama sanki var gibi sizce??
Bunun markası comfort days a yalancı çizgi çıkarıyorKızlar fikri olan dönüş yapsın lütfen regl dönemine 6gün varken yaptım (erken gebelik testi) hiç bir belirti yok bel ağrısı dışında hayırlısı öncelikle ama sanki var gibi sizce??
Ay ben de iki tane yaptim bu testten bende de boyle silik cizgi cikti kan vercektim vermesem mi adetime 3 gun varBunun markası comfort days a yalancı çizgi çıkarıyorbende yapmıştım yanılttı bence başka marka test yapın inşallah vardır.ama Bu markanın testleri hakkında çok şikayet var maalesef.
Bence adet gününüzü bekleyin garanti olsun. Umut edip çıkmayınca İnsan üzülüyorAy ben de iki tane yaptim bu testten bende de boyle silik cizgi cikti kan vercektim vermesem mi adetime 3 gun var![]()
Bugun kan verdim 16.40 cikti haftaya tekrar gel dediler var gibi dedi ama supheye dustmBence adet gününüzü bekleyin garanti olsun. Umut edip çıkmayınca İnsan üzülüyor![]()
Daha yeni olduğu için demiştir inşallah hayırlısı olur. Çok mutlu oldum sizin adınızaBugun kan verdim 16.40 cikti haftaya tekrar gel dediler var gibi dedi ama supheye dustm![]()
Cok tesekkur ederim darisi isteyen herkese insallahDaha yeni olduğu için demiştir inşallah hayırlısı olur. Çok mutlu oldum sizin adınıza![]()
Bende gördüm var gibi kaç dakikada çift çizgi olduTeşekkür ederim![]()