Hamile miyim acil

Banuizmirli

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
80
12
18
37
Kızlar fikri olan dönüş yapsın lütfen regl dönemine 6gün varken yaptım (erken gebelik testi) hiç bir belirti yok bel ağrısı dışında hayırlısı öncelikle ama sanki var gibi sizce??

Eklentiler

• IMG_20201204_033852.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_20201204_033742.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 117
çok ince bir çizgi gördüm ama kuruma çizgisi de olabilir.Hayalkırıklığına uğratıyor bu yalancı çizgiler,kendimden biliyorum
Bekleyin ve adet gününüz gecikene kadar test yapmayın bence.

Kızlar fikri olan dönüş yapsın lütfen regl dönemine 6gün varken yaptım (erken gebelik testi) hiç bir belirti yok bel ağrısı dışında hayırlısı öncelikle ama sanki var gibi sizce??

2. fotografta silik bir çizgi var gibi ama kuruma cizgis de olabılır daha adetınıze var.

adetınız gecıkınce tekrarlayın derım

Bunun markası comfort days a yalancı çizgi çıkarıyor bende yapmıştım yanılttı bence başka marka test yapın inşallah vardır.ama Bu markanın testleri hakkında çok şikayet var maalesef.

Bunun markası comfort days a yalancı çizgi çıkarıyor bende yapmıştım yanılttı bence başka marka test yapın inşallah vardır.ama Bu markanın testleri hakkında çok şikayet var maalesef.
Ay ben de iki tane yaptim bu testten bende de boyle silik cizgi cikti kan vercektim vermesem mi adetime 3 gun var

Eklentiler

• 20201230_063929.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 20201230_063918.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 54
Ay ben de iki tane yaptim bu testten bende de boyle silik cizgi cikti kan vercektim vermesem mi adetime 3 gun var
Bence adet gününüzü bekleyin garanti olsun. Umut edip çıkmayınca İnsan üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…