Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunHamile miyim kızlarEki Görüntüle 3638634
Fakat reglim 20 Ağustos’ta başladı şu an 1 Eylül çok erken değil mi
27’sine kadar regliYdim yani beş günde hamile kalamam diye düşünüyorumHayırlı olsun
Bazı testlerde çıkıyor dedikleri yalancı pozitiflik belki de. Genelde bu kadar erken sonuç çıkmaz.Fakat reglim 20 Ağustos’ta başladı şu an 1 Eylül çok erken değil mi
Bence biraz daha bekle polikistik over ile ilgili mi bilmiyorum ama testin doğru sonuç vermesi için erken bir hafta daha bekleAdet öncesinde ve hemen bitiminde yani 25 Ağustos‘ta devam ettik . Polikistik Over var ne zaman yumurtlayacak belli olmadığından dolayı her gün birlikte olmaya çalışıyorduk
Canım arkadaşlarım
Sizce ben de hamile olabilir miyim ? 4 gün geciktim erken dönem test aldım
Adet öncesinde ve hemen bitiminde yani 25 Ağustos‘ta devam ettik . Polikistik Over var ne zaman yumurtlayacak belli olmadığından dolayı her gün birlikte olmaya çalışıyorduk
Yok bakamadım çünkü öyle bir test almadımBu arada ovulasyon testine de baktın mı
Öyle yapayım teşekkür ediyorum inşallah hamileyimdir sağlıklı bir şekildeİnşallah hamileliktir ama değilse de ovulasyon testini kullan yumurtlama takibini kolaylaştırıyor hemen adet bitiminde başlayabilirsin. Ya da gün aşırı birliktelik, sık birliktelik dene ay boyunca
Hadi inşallah sen de Hamilesindir ben de sağlıklı bir şekilde çocuklarımız olurCanım arkadaşlarım
Sizce ben de hamile olabilir miyim ? 4 gün geciktim erken dönem test aldım ben de
Ayyyyy hayırlı olan kolay olsun inşallah doğru zamanda sağlıklı akıllı huzurlu evlatların sahibi oluruz amin amin aminHadi inşallah sen de Hamilesindir ben de sağlıklı bir şekilde çocuklarımız olur
Merhaba tekrardan testCanım arkadaşlarım
Sizce ben de hamile olabilir miyim ? 4 gün geciktim erken dönem test aldım ben de
merhaba tekrardan test yaptın mı hamile misinHamile miyim kızlarEki Görüntüle 3638634