Hamile miyim? Acil

1melike

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
10
1
1
Hamile miyim kızlar
IMG_5381.webp

Fakat reglim 20 Ağustos’ta başladı şu an 1 Eylül çok erken değil mi
Bazı testlerde çıkıyor dedikleri yalancı pozitiflik belki de. Genelde bu kadar erken sonuç çıkmaz.
Birliktelik adet bitiminde mi öncesinde mi

Canım arkadaşlarım

Sizce ben de hamile olabilir miyim ? 4 gün geciktim erken dönem test aldım ben de

Eklentiler

• IMG_9322.webp
    IMG_9322.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 19
Adet öncesinde ve hemen bitiminde yani 25 Ağustos‘ta devam ettik . Polikistik Over var ne zaman yumurtlayacak belli olmadığından dolayı her gün birlikte olmaya çalışıyorduk

Adet öncesinde ve hemen bitiminde yani 25 Ağustos‘ta devam ettik . Polikistik Over var ne zaman yumurtlayacak belli olmadığından dolayı her gün birlikte olmaya çalışıyorduk
Bence biraz daha bekle polikistik over ile ilgili mi bilmiyorum ama testin doğru sonuç vermesi için erken bir hafta daha bekle

Bu arada ovulasyon testine de baktın mı

Canım arkadaşlarım

Sizce ben de hamile olabilir miyim ? 4 gün geciktim erken dönem test aldım

Bu arada ovulasyon testine de baktın mı
Yok bakamadım çünkü öyle bir test almadım

İnşallah hamileliktir ama değilse de ovulasyon testini kullan yumurtlama takibini kolaylaştırıyor hemen adet bitiminde başlayabilirsin. Ya da gün aşırı birliktelik, sık birliktelik dene ay boyunca

İnşallah hamileliktir ama değilse de ovulasyon testini kullan yumurtlama takibini kolaylaştırıyor hemen adet bitiminde başlayabilirsin. Ya da gün aşırı birliktelik, sık birliktelik dene ay boyunca
Öyle yapayım teşekkür ediyorum inşallah hamileyimdir sağlıklı bir şekilde

Back
X