- 26 Kasım 2021
- 26
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Kedikedi111
Bugün öğleden sonra test yaptım böyle çıktı. Bir haftadır mide yanması ve bulantı var lütfen yardımcı olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bsey görünmüyor ki ikinci çizgiye dairBugün öğleden sonra test yaptım böyle çıktı. Bir haftadır mide yanması ve bulantı var lütfen yardımcı olun
Eki Görüntüle 2981122
Tek çizgi var değilsiniz..Bugün öğleden sonra test yaptım böyle çıktı. Bir haftadır mide yanması ve bulantı var lütfen yardımcı olun
Eki Görüntüle 2981122
İkinci çizgi bembeyaz oldu bunun sebebi nedirDeğilsiniz.
Fotografda mi cikmiyor siz gordunuzmu ikinci cizgiBugün öğleden sonra test yaptım böyle çıktı. Bir haftadır mide yanması ve bulantı var lütfen yardımcı olun
Eki Görüntüle 2981122
Ben yaptım direk ikisinde bembeyaz oldu ikinci çizgi biraz önce baktım ilk beyaz testte çok hafif pembelik olduFotografda mi cikmiyor siz gordunuzmu ikinci cizgi
Şimdi baktım teste çok hafif pembelik var ama kuruma çizgiside olabilir.Beyazını bilmem, kirmizi değil işte.
Adetiniz geciktimiŞimdi baktım teste çok hafif pembelik var ama kuruma çizgiside olabilir.
Kuruma çizgisi oİkinci çizgi bembeyaz oldu bunun sebebi nedir
9 aydır deniyorum ama bu bembeyaz oldu yapar yapmaz. Diğerlerinde böyle bir şey yaşamdım Şimdi baktım çok hafif pembelik varBsey görünmüyor ki ikinci çizgiye da
Hemen bu şekil çıktı. Daha önce de yaptım ama bu şekil beyazlık belli değildi belki testten kaynaklıdırKuruma çizgisi o
4 gün varAdetiniz geciktimi
Ah daha cok erken adeti bekleyîn olmazsa yapin4 gün var