Hamile miyim anlamıyorum

Eternalpandaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2021
5
1
1
32
Ben 20 yaşında bekar bir bireyim 17 haziran günü sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu benim pek isteğim dahilinde olan bir durum değildi fakat ertesi gün hapı kullandım bunun haricinde bu olaydan sonra bir miktar mide bulantım ve ishalim oldu bunun için bulunduğum bölgede şuanlık hastane olmadığı için sağlık ocağına gittim ve bana ishalim için bir ilaç ve mide bulantım içinde metpamid verildi 3 gün civarında da bu hapları kullandım normalde adetim çok da düzenli sayılmaz ama 22 haziran günü kanamam başladı ama pedime akmadı peçete ile temizlediğimde yoğun ve kırmızı bir kandı anlattığım durum 4 gün devam etti 26 haziran günü kahverengi akıntıyla son buldu ama o akıntı hala devam ediyor sizce bu durumun hamilelikle bir alakası olabilir mi. çok korkmuş ve endişeli bir durumdayım fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Ayrıca evde gebelik testi ne zaman doğru sonuç verir

Siz adet olmuşsunuz zaten gebelik mümkün değil. İçiniz rahat etmiyorsa kan verin kesinleşsin

Ertesi gün hapından kaynaklı adetiniz az olmuştur. Hamile değilsinizdir

Reactions: Jou
Cevabınız için çok teşekkür ederim kan veremiyorum çünkü hastane olmayan bir yerdeyim evde gebelik testleri doğru sonucu verir mi su dönemde peki bilginiz varsa

Cevabınız için çok teşekkür ederim kan veremiyorum çünkü hastane olmayan bir yerdeyim evde gebelik testleri doğru sonucu verir mi su dönemde peki bilginiz varsa
Erken gebelik testi en erken 6 gün önce sonuç veriyor diye biliyorum tabi adet olmamanız lazımdı bu durumda. yaşancı pozitif çıkanda çok var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…