- 25 Eylül 2023
- 11
- -1
- 1
- 22
- Konu Sahibi nisanurcandan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk gibi duruyorarkdaşlar ilişkinin üzeriden 26 gün geçti sizce test negatif mi
sonradan tek çizgiye döndü ve ben çok damla damlattim ondan olmuş olabilir tekrar yapıcamTest bozuk gibi duruyor
Bir arkadaşımın da aynı seninki gibiydi belli belirsiz 2 çizgi sonradan adet oldu ama 11 gün sürdü başta adet sandık düşük yapmış meğer. Bu yüzden sakın ihmal etme dikkatli davran. Umarım istediğin gibi bir sonuç alırsınarkdaşlar ilişkinin üzeriden 26 gün geçti sizce test negatif mi
ama ben bakireyim ve cinsel ilişki olmadı bizde elini vajinama sürdü yani hamile.kalir miyimBir arkadaşımın da aynı seninki gibiydi belli belirsiz 2 çizgi sonradan adet oldu ama 11 gün sürdü başta adet sandık düşük yapmış meğer. Bu yüzden sakın ihmal etme dikkatli davran. Umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın![]()
Test çubukları da her zaman doğru sonuç vermez ona güvenme hakkında hayırlısı olsunama ben bakireyim ve cinsel ilişki olmadı bizde elini vajinama sürdü yani hamile.kalir miyim
ama ben bakireyim ve cinsel ilişki olmadı bizde elini vajinama sürdü yani hamile.kalir miyim
daha nelerama ben bakireyim ve cinsel ilişki olmadı bizde elini vajinama sürdü yani hamile.kalir miyim
Sürtünmeden kalanı duydukda elden kalanı daha duymadıkama ben bakireyim ve cinsel ilişki olmadı bizde elini vajinama sürdü yani hamile.kalir miyim
ama ben bakireyim ve cinsel ilişki olmadı bizde elini vajinama sürdü yani hamile.kalir miyim
eline bulaşan spermden korkuyorum o yüzdendaha neler![]()