Hamile miyim bakar misiniz

Aaa çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Ya açıkçası kendimi her ihtimale açık tutuyorum. Sadece merak insana sürekli soru sorduruyor :D
Son bir sorum daha olacak size,
Hissettiğiniz gerilme ara ara başlayıp sonra kesilen bir şey miydi yoksa başladı ve uzun süre kendini hissettirmeye devam etti mi?
Sanki her hareketlendiğimde yattığımda falan hissediyodum ya da psikolojik sonuçta oraya bir bebişin tutunduğunu biliyosun aklın hep orda oluyor

Merhaba, üç hamileliğinizi de kasıklarınıza giren farklı bi histen mi anladınız, doğru mu anlıyorum?
Nasıl bir batma hissettiğinizi soracaktım.
Bende de gerilme benzeri bir his var, sanki içerde bir kitle varmış gibi..
Acaba doktora danışmalı mıyım yoksa bunu hissetmem normal mi onu anlamaya çalışıyorum, ilk hamileliğim biraz bilgisizim..
Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı nasıl anlatayım tam bilmiyorum ama bence kişi anlayabiliyor bu durumu ince Bi sizi öyle diyebilirim kişiden kişiye de değişebilir tabi ama bu da maalesef kese görünmedi ve değerim 900 den 600 e düştü cuma günü bu cuma tekrar gideceğim kanamam olması gerekiyordu olmadı dha

Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı nasıl anlatayım tam bilmiyorum ama bence kişi anlayabiliyor bu durumu ince Bi sizi öyle diyebilirim kişiden kişiye de değişebilir tabi ama bu da maalesef kese görünmedi ve değerim 900 den 600 e düştü cuma günü bu cuma tekrar gideceğim kanamam olması gerekiyordu olmadı dha
Kimyasal sanırım geçmiş olsun:( aynı şeyi bende yaşadım bu arada kanama tanı konduktan 3 5 gün sonra başlıyor ne zaman öğrendiniz hamileliği?

Kimyasal sanırım geçmiş olsun:KK43: aynı şeyi bende yaşadım bu arada kanama tanı konduktan 3 5 gün sonra başlıyor ne zaman öğrendiniz hamileliği?
Ben 1 inde kanda öğrendim 2 3 gün önce de kaset testte öğrenmiştim
16 sinda 680 çıkmıştı 6.gun olcak kanamam gelmedi acaba tekrar mı yükseldi onda şüpheliyim

Ben 1 inde kanda öğrendim 2 3 gün önce de kaset testte öğrenmiştim
16 sinda 680 çıkmıştı 6.gun olcak kanamam gelmedi acaba tekrar mı yükseldi onda şüpheliyim
oho sizin baya olmus ben erken fark ettim 10unda falsn idrarda 13ünde kanda öğrendim sonra kimyasal pldugunu öğrendim 2 3 sonra da kanama başlsdı zaten, yükselse bile sağlıklı bir gebeşik değildir ne dediler size

oho sizin baya olmus ben erken fark ettim 10unda falsn idrarda 13ünde kanda öğrendim sonra kimyasal pldugunu öğrendim 2 3 sonra da kanama başlsdı zaten, yükselse bile sağlıklı bir gebeşik değildir ne dediler size
Sağlıklı olmaz zaten bende biliyorm sadece öğreneyim ki ona göre tedavi uygulansın
Ben 9 unda ilk foktor randevum gittim alttan baktı keseyi göremedi değerim 882 fln çıktı iyi dedi 2 gün sonra yine gel dedi gittim baktı yine göremedi keseyo değerim 901 çıktı iyi dehil dedi doktorum 2 gün sonra yine gel dedi gittim değerim 800 e düşmüş iyi dedi eğer yukselseydi kürtaj la alacaktık dedi 2 gün sonra gittim yine bu sefer değerim 600 lere düşmüş geçen cumaydi bu cuma yine çağırdı ama bakalım kanamam bu zamana kadar gelmesi lazımdı

Çok geçmiş olsun, ben de kimyasal gebelik geçiriyormuşum sizin gibi.
En hayırlı zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız inşallah, sevgiler..

Back
X