Hamile miyim bakın

Hamile olacaksanda henüz değilsin bacım yumurtanın eğer dollenmisse bi haftalık bi yolculuğu olacak önce.. Ki bu yolculuk onun için çok uzun dünyayla ay mesafesi kadar bi yol.. Bu süreçte herhangi bir belirti yasamassin muhtemelen psikolojiktir.. İnşallah hayırlı haberlerini alırız seninde...
Son adetim hem gecikti hemde kısa sürdü üstüne görme ihtimali olmaz mı?

Son adetim hem gecikti hemde kısa sürdü üstüne görme ihtimali olmaz mı?

Valla bu konuda bişi diyemem.. Bende iki gün kahverengi akıntı olmuştu adet oldum sanmistim meğer yerleşme kanamasiymis.. Üstüne görme tam nasildir bilemiyorum..

İlk hamileliğim de yaşadım üstüne görmeyi. 2 gün gecikti 3 gün sürdü 1 hafta sonra test yaptım çıktı. Böyle ağrı falan çekmemiştim hiç

Kızlar merhaba. Ben 24 şubatta adet gördüm. 27 Şubat gecesi bitti. 7 martta eşimle ilişkiye girdik. Bacaklarımı havaya kaldırıp sırt üstü yarım saat uzandım. İki gündür bel ağrısı kasık ağrısı baş dönmesi mide bulantısı ve karın ağrısı var. Sizce hamile olma veya tutma ihtimali var mı? Yoksa ben boşuna mı ümitleniyorum.?
Ihitmal az cunku adetin biteli cok olmamishesaplara göre bugün yumurtlama günün belki ondandir bu agrilar. Birde bu kadar erken cikmaz hamilelik belkrtileri ama üstüne görme olabilir erken döllenne olabilir tabibekle bence birszadetin gecikince test yap allah gönlüne göre versin

Normal canim masallah garanti olsun diye iki gun sonra tekrarlayabolirsin ama bence gerek yok. Randevuyu erkene almissin haftaya cuma filan kese anca goeunur aslinda
Yaaa görünmez mi Can'ım? Ama çok sabırsızlık ne kadarlık oldugunu öğrenmek istiyorum bir an çnce

Back
X