Hamile miyim? Belirtiler var.

mga06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
6
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, bu forma yeni katıldım, 5 aydır evliyim ve evlendiğimden beri hep düzensiz adet görmeye başladım 37 günde bir adet görmeye başladım, oysaki evlenmeden önce adetim düzenliydi, çok fazla bebek istemekteyim ve yine adetim altı gün gecikti geçen adetimin 21. günü doktora gitmiştim progesteronuma bakmıştı ve çok düşük buld, hamilelik pek mümkün değil dedi, şimdi de adetim 6 gün gecikti, akıntılarım arttı, kasıklarım ağrıyor, sizce hamile miyim, yoksa çok istediğimden dolayı mı etkileniyorum , yardımcı olursanız çok sevinirim

Bunun Cevabını Bizler Veremeyiz Yanlış Bilgiler Verip Seni Heveslendirmek İstemeyiz
Net Cevabı Testlerden Veya Doktorlardan Alabilirsin
İnşallah Hamilesindir

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, dün akşam prediktörle gebelik testi yaptım, tek bir silik çizgi göründü, anlayamadım sanırım negatif hamile deilim ama bugün itibariyle 7 gün gecikti adetim, bu cuma doktora gidicem, gebelik testinin yanlış çıkma ihtimali var mıdır kızlar, çok mutsuzum, kafayı yiyecek gibiyi bari diyorum adet olsam o da yok ne olduğunu anlamadım, ne yapmalıyım? yardım edin :18:

gebelik testinde çıkmayabilir.en net,kan testi ile öğrenebilirsiniz

Moral için çok teşekkür ederim. Gerçekten gebelik testi hatalı olmuş olabilir mi ?, hani diyorlar ya % 80-%90 doğru sonuç veriyor diye, ne biliyim çok moralimi bozdu ne olur hatalı olmuş olsun

Yok canım, o kadar üzüldüm ki bir tane daha test yapmak istemedim, baya da kasıklarım ağrıyor, acaba aybaşı mı olacağım diyorum ama hala olmadım, cuma doktora gidicem, ama nasıl korkuyorum kanda da negatif çıkar diye, prediktördü yaptığım test, en kalitesi bu filan demişti ama , çok fazla su içmiştim tuvaletim gelsin diye testi uygulamak için, acaba diyorum o etkilemiş olabilir mi, belki de kendimi avutuyorum, umut işte, bu kasık ağrıları adet olacağımı mı gösteriyor acaba?, kafam iyice karıştı, cevaplar için çok teşşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…