Hamile miyim? beta hcg 18

terakota

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2010
106
97
298
Arkadaşlar 27 Kasım son adet tarihim. Beta hcg 18 çıktı hamile miyim? sizce idrar testi yaptım 2 defa ikinde de silik çizgi çıktı.

Tebrikler :) Ben de 14 ile öğrenmiştim. Şimdi 15 aylık. Değerinizi 2 gün sonra tekrar ölçtürün. Artış sağlıklıysa kesin gebesiniz diyebiliriz.

Kaç günde bir adet oluyorsunuz? Değer oldukça düşük ama değer 5in üstündeyse hamile demek oluyor. Geç döllenme olabilir. En iyisi bir doktora gitmek. Tebrikler.

Allah bağışlasın. :) karnımın altında batmalar kramplar var. bnunlar normal mi peki? son regl tarihim 27 kasım

Kaç günde bir adet oluyorsunuz? Değer oldukça düşük ama değer 5in üstündeyse hamile demek oluyor. Geç döllenme olabilir. En iyisi bir doktora gitmek. Tebrikler.

doktora gittim test yaptı sonucuna internetten hemen baktım. tekrar gideceğim doktora ama heycanlandım. en son 27 KKasım regl oldum. 28 günde oluyorum.

Benim de son adet tarihim 23 Kasım ama 34 günde bir adet oluyorum. Henüz doktora gitmedim. Evde test yaptım. Hemen hemen aynıyız sanırım. Batma hissi, seyirme olabilir bu zamanlarda. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Allah bağışlasın. :) karnımın altında batmalar kramplar var. bnunlar normal mi peki? son regl tarihim 27 kasım
Normal canım. Hatta benim regl olacakmışım gibi karnım ağrırdı. 19la ögrenmiştim bende.Hayırlı olsun şimdiden :)

16,32ydi benımde sonucum. adet tarihimin 3 gün gecikmesiyle bu çıkmıştı.sonra hergün ikiye katlayarak devam etti değerim ve şimdi kızım 4 yaşında..
tebrik ederim sizide:)

Arkadaşlar 27 Kasım son adet tarihim. Beta hcg 18 çıktı hamile miyim? sizce idrar testi yaptım 2 defa ikinde de silik çizgi çıktı.
Adetin dort gun gecmis bu degerinin daha yuksek olmasi beklenir. Saglikli örnekler oldugu gibi yuksek ihtimal kimyasal gebelik de olabilir hatta dis gebelik de. Ben 54 le ogrendim bir gun gecmisti adetim 2 gunde bir degerin 2 katina xikmasi lazimmis hatta saglikli gebelrde bir hafta gecmeden deger 2000 in uzerinde olurmus benim ilk 2 gun sonra ki 2 katina cikti sonra ki 2 gunluk surevkte bir bucuk kati falan yukseldi sonra bir damla kanamam oldu ve bthcg dususe gecti. Doktora gitmelisin. Ins hayirla sonuclanir.

:skandal: Ayyy doğumuna çok az kalmış . Benim de bir an önce geçse şu zaman .
Gerçi korkuyorum Doğumdan ama olsun :KK17:
Sağlıkla al kuzunu inşallah kucağına :KK200::nazar:
Cok tesekkur ederim canim, cok az kaldi ama hala gelmedi kerata som gunler gecmiyor, merak etme seninde bi gozunu acicaksin 40. Hafta :D

Beta hcg takibine devam edin mutlaka.
Adet tarihiniz geçtiği için değer bana da düşük geldi ama yine de belli olmaz geç döllenme ihtimali var.

gebelik testi yapın 2 gün sonra yükselirse gebelik devam hayırlı olsun

İlk öğrendiğimde 5 haftalıktı değerim 500 lerdeydi.biraz düşük ama geç döllenmeden olabiliyor sanırım.

Back
X