- 19 Nisan 2020
- 698
- 397
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
Kızlar 25.6 çıktı değerim total hcg diyor ,beta aynı şey sanırım . Adetime 4 gün daha var. Ne olmuş oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım gözün aydın erken ogrenmissin beta takip etKızlar 25.6 çıktı değerim total hcg diyor ,beta aynı şey sanırım . Adetime 4 gün daha var. Ne olmuş oluyor
Teşekkür ederimmm inşallah adet olmamHayırlı olsun hamilesinyumurtlamanı takip ettin mi ne zamandı
Çok teşekkür ederimmmHamilesin canım gözün aydın erken ogrenmissin beta takip et
Normal değerler tabi geç döllenme vs çok etken var ama değer normal sen stres yapma ve bekle 2 günde 1 takip et erken öğrenmenin de bu zorluğu var en iyisi beklemek zorÇok teşekkür ederimmm
Bazıları dört gün geçiyor da 25 çıkıyor benim dört gün varken bu kadar çıkması normal mi acaba
Başka yapmam gereken bir şey varmi mıNormal değerler tabi geç döllenme vs çok etken var ama değer normal sen stres yapma ve bekle 2 günde 1 takip et erken öğrenmenin de bu zorluğu var en iyisi beklemek zor
Hayırlı olsun demiştim sana var diye kendine dıkkat et bol bol dınlen ıkı gunde bır kan ver beta artıyomu takıp etBaşka yapmam gereken bir şey varmi mı
Çoook teşekkür ederim inşallah sağlıklıdırHayırlı olsun demiştim sana var diye kendine dıkkat et bol bol dınlen ıkı gunde bır kan ver beta artıyomu takıp et![]()
İnşallah canım sen içini ferah tutÇoook teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır
Dikkat et kndine yorma ağır iş yapma bırak pis kalsın gerekirse kndine çok dikkat etBaşka yapmam gereken bir şey varmi mı