HAMİLE MİYİM? BİLENLER YARDIMCI OLSUN YA.....

anonymous334

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
16
0
1
39
yaklaşık 5-6 hafta önce sevgilimle sürtünme yoluyla birlikte olduk ama hiç boşalmadı içimede girmedi sadece sürtünme oldu zevk suyundan korktuğumuz için ella hapından kullandık adetimden önce hep kahverengi akıntım olurdu adetim 4 gün aksadı kahverengi akıntım fazla oldu ama hiç kanamam olmadı vajinamda da bi süre hassasiyetlik oldu 2-3 kiloda aldım bu 5-6 haftalık süre içerisinde zevk suyu ile hamilelik milyonda bir dediler ondan ella kullandım mantıken hamile olmam imkansızında imkansızı ama bu sonuçlar öyle gibime geliyor sizce hamile miyim yoksa psikolojik yaşadığım stresten dolayı mı (göğüslerimde hassaslaştı)

Canım için rahat olsun hamile olma ihtimalin 0,0. Belki sana ders olmuştur bu. Birdaha dikkatli olursun.

peki mide bulantım falan niye psikolojik mi bunlar ablacım? korku varda içimde
Hep psikolojik canim, bak burada birsuru insan var kac ay/senedir hamile kalmaya calisiyor bu bujadar kolay diil. Hamile oldugunu kafandan cikar kesinlikle hamile olamazsin sen. Test falan yapmana gerek yok sadece birdaha lutfen ama lutfen dikkatli ol. Pisman olabilecegin seyler yapma. Bulantin da heyecan ve korkundan. Aklindan cikar hamile olma ihtimalini gor bak hemen regl olursun canim gecmis olsun.

çok sağol ablam Allah senden razı olsun

Biri bana zevk suyu nedir anlatabilirmi 2.5 senedir evliyim bilmiyorum cok cahilim k.bakmayin...
Hayir soran zevk suyundan hamile kalinirmi diye sormuşta 2 senedir spermden kalamadim belki zevk suyundan kalirim dediydim de

Biri bana zevk suyu nedir anlatabilirmi 2.5 senedir evliyim bilmiyorum cok cahilim k.bakmayin...
Hayir soran zevk suyundan hamile kalinirmi diye sormuşta 2 senedir spermden kalamadim belki zevk suyundan kalirim dediydim de

Hahha süper bir soru bende bilmiyorum 1 senedir evliyim aynı şekilde bende 1 senedir hamile kalamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…