Hamile miyim çok acil yardımmm

Gamzelikf

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
17
4
86
26
Geçen hafta çarşamba yani 14 Ağustos da adetim bitti ve ilişki yaşandı o günden beri mide bulantısı iştahsızlık baş ağrısı yaşıyorum ve bu iki gündür de bel ağrısı bacak ağrısı akıntı var ve arada bir kasık ağrısı oluyor düzensiz adet oluyorum ve 3 aylık bebeğim var hamile miyim acaba bütün duzenim dengem bozuldu bunu düşünmekten bu siteyi sürekli takip ediyordum ama bugün kayıt oldum nerden konu acilicagini bilmediğim için bu sorunun altına yazdım sorunumu lütfen bana da yardımcı olun lütfen ☹☹☹

Geçen hafta çarşamba yani 14 Ağustos da adetim bitti ve ilişki yaşandı o günden beri mide bulantısı iştahsızlık baş ağrısı yaşıyorum ve bu iki gündür de bel ağrısı bacak ağrısı akıntı var ve arada bir kasık ağrısı oluyor düzensiz adet oluyorum ve 3 aylık bebeğim var hamile miyim acaba bütün duzenim dengem bozuldu bunu düşünmekten bu siteyi sürekli takip ediyordum ama bugün kayıt oldum nerden konu acilicagini bilmediğim için bu sorunun altına yazdım sorunumu lütfen bana da yardımcı olun lütfen ☹☹☹
Kan ver en mantıklısı. Her kadının her ay hamile kalma şansı var tabi

Kan ver en mantıklısı. Her kadının her ay hamile kalma şansı var tabi
Adet olmadan 5-6 gün önce en net sonuç belli oluyormuş kan tahlilinde o yüzden o günü bekliyorum ama adet düzensizliğim.baya doğum dan önce ayda iki defa adet oluyordum doğumdan sonra adet aralığım 9 gün oldu ve adetim bittikten sonra bu belirtiler başladı kansızlık da var bende ondan da kaynaklanabilir mi acaba kafam çok karışık

sanmam.hamile bile olsan 1 haftada böyle belirtiler olamaz bence. gecen hafta bugun ilişki olmuş bide üstüne belirti olucak imkansız gibi.

sanmam.hamile bile olsan 1 haftada böyle belirtiler olamaz bence. gecen hafta bugun ilişki olmuş bide üstüne belirti olucak imkansız gibi.
Bende öyle düşünüyorum kansızlık da var bende bide doğumdan önce ayda 2 defa adet oluyordum doğumdan sonra adet aralığım 9 gün oldu ve adetli olduğum günler de uzadı midemimi üşüttüm acaba diyorum kafam karma karışık

kanını mesajla gönder :) yada idrarını yolla bakalım hemen

Bugün test alıp yapıcam içim ufak da olsa rahatlasin diye eğer negatif çıkarsa yine de emin olmak için adet gününe 5-6 gün kala gidip kan testi yapıcam kan değerlerim düşük olduğu için o zaman belli olur ordada negatif çıkarsa kadın doğuma direk gidicem

Back
X