- 19 Ağustos 2020
- 17
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi Melek ozturk
-
Kaç dk sonra çıktı?Arkadaşlar ben adetime 1 hafta kala 2 tane test yaptım ikisi de alttaki fotoğraftaki gibi silik çizgi çıktı gebelik belirtileri var kasıklarımda ağrıyor başım dönüyor sık sık idea çıkıyorum ve göğüslerimde değişiklik var 4 güm sonra adetim var tekrar test ywpıcam ama sabırsızlanıyorum sizce hamile miyim acil??!
10.dakkadan sonraKaç dk sonra çıktı?
Canım ilk 5dk da çıkacaktı.Hem şu an için erken.Tam adet günü yap.10.dakkadan sonra
Sağol canım artık diğer aya nasipseTest gayet kurumuş bu haliyle çıkan kuruma çizgisidir net. Negatif malesef zaten belirtiler de bu kadar erken başlamaz. Gecikmen olursa yenilersin inşallah vardır diyelim
Öyle ywpıcam teşekkür ederim tekrardan :))Belirtileriniz pskolojiktir bu kadar erken bir dönemde bunları yaşayamazsınız testiniz içinde hafif bir kırmızılık var sanki Ama bu kadar az olması bizi yanıltır gününüz gelince tekrar yapıN yada kan verin
Öyle ywpıcam inşallah bakalım :))Canım ilk 5dk da çıkacaktı.Hem şu an için erken.Tam adet günü yap.
Testleri akşam mı yaptın sabah mı..Arkadaşlar ben adetime 1 hafta kala 2 tane test yaptım ikisi de alttaki fotoğraftaki gibi silik çizgi çıktı gebelik belirtileri var kasıklarımda ağrıyor başım dönüyor sık sık idea çıkıyorum ve göğüslerimde değişiklik var 4 güm sonra adetim var tekrar test ywpıcam ama sabırsızlanıyorum sizce hamile miyim acil??!
Sabah uyanır uyanmazTestleri akşam mı yaptın sabah mı..
Biri erken gebelik testiydi diğeri normal ikisinde de silik çizgi vardıErken gebelik testi mi yaptınız
Hamilesin gozun aydınArkadaşlar bugün adet günüm ve sabahtan test yaptım ilk 3 4 dakikada böyle oldu :)))) yorumlarınızı bekliyorum
Hayırlı olsunArkadaşlar bugün adet günüm ve sabahtan test yaptım ilk 3 4 dakikada böyle oldu :)))) yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?