Hamile miyim değil miyim acil??

Sizce hamile miyim

• Ankete Katılan
    8

Melek ozturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
17
7
1
26
Arkadaşlar ben adetime 1 hafta kala 2 tane test yaptım ikisi de alttaki fotoğraftaki gibi silik çizgi çıktı gebelik belirtileri var kasıklarımda ağrıyor başım dönüyor sık sık idea çıkıyorum ve göğüslerimde değişiklik var 4 güm sonra adetim var tekrar test ywpıcam ama sabırsızlanıyorum sizce hamile miyim acil??!

Eklentiler

• Screenshot_20200819-193038.webp
    Screenshot_20200819-193038.webp
    7 KB · Görüntüleme: 183
Arkadaşlar ben adetime 1 hafta kala 2 tane test yaptım ikisi de alttaki fotoğraftaki gibi silik çizgi çıktı gebelik belirtileri var kasıklarımda ağrıyor başım dönüyor sık sık idea çıkıyorum ve göğüslerimde değişiklik var 4 güm sonra adetim var tekrar test ywpıcam ama sabırsızlanıyorum sizce hamile miyim acil??!
Kaç dk sonra çıktı?

Test gayet kurumuş bu haliyle çıkan kuruma çizgisidir net. Negatif malesef zaten belirtiler de bu kadar erken başlamaz. Gecikmen olursa yenilersin inşallah vardır diyelim

Belirtileriniz pskolojiktir bu kadar erken bir dönemde bunları yaşayamazsınız testiniz içinde hafif bir kırmızılık var sanki Ama bu kadar az olması bizi yanıltır gününüz gelince tekrar yapıN yada kan verin

Testleri akşam mı yaptın sabah mı..

Back
X