Hamile miyim.. Degil miyim.. Geç döllenme mi!!

PrensesMira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
52
13
88
35
Arkadaslar merhaba
Adet gecikmemin 9. gunundeym idrar testi yaptm bgn negatif adet olma belirtimde yok gebelik olsaydi testte ckar mydi yoksa gec dollenme mi kan testi yaptrmadm daha bgn yaptrcm.. Cok kafama takiliyo ilk defa byle gecikti 8 aydr cocuk istyorz. Hic bir sorunumz da yok adete 1gun kala doktora gtmistim yumurtan var demisti acaba gec dollenme mi diyorm bilgisi olan yada byle bsy yasayp hamile oldugunu ogrenen var mi lutfen beni bi rahatlatn

Insallah kzlar ya yoksa gercekten cok byk yıkntı olck ama varsada idrar testinde ckardı.. Bilemiyorm gec dollenme oluyomus bazilarnda cok gec belli oluyomus tek umudum o

Insallah kzlar ya yoksa gercekten cok byk yıkntı olck ama varsada idrar testinde ckardı.. Bilemiyorm gec dollenme oluyomus bazilarnda cok gec belli oluyomus tek umudum o

Canım benim aynı şekilde 11 gün gecikti. Tamamen psikolojik. Geç döllenme olsa bile çıkardı 1 haftada bile çıkıyor. Adet gecikiyor böyle sürekli akıl bebekte olunca. Rahat bırak kendini.

Sonuç suan negatif kzlar adet olmazsam tekrarlyckmş testi doktor geç döllenmeyse gorunmeyebilir dedi 14 gunde olusuyomus. adet olmazsam tekrar yapicam test haftaya gel olmazsan belki degerin yukselebilir dedi

Sonuç suan negatif kzlar adet olmazsam tekrarlyckmş testi doktor geç döllenmeyse gorunmeyebilir dedi 14 gunde olusuyomus. adet olmazsam tekrar yapicam test haftaya gel olmazsan belki degerin yukselebilir dedi
Geç döllenme yaşayıp 2y gün sonra öğrenenlerde var stres yapma bekle inşallah adet olmazsın

Insallah cnm ya bekliyoruz bakalm hic bu kadar gecikmezdi bide adete 1 gun kala doktora gtmistim kontrole yumurtan bile var bi sorun yok demisti o da umutlandryo beni acaba o yumurta anca mi çatlyo falan diye... Ya ne zormus hamile kalmak

Insallah cnm ya bekliyoruz bakalm hic bu kadar gecikmezdi bide adete 1 gun kala doktora gtmistim kontrole yumurtan bile var bi sorun yok demisti o da umutlandryo beni acaba o yumurta anca mi çatlyo falan diye... Ya ne zormus hamile kalmak
Merhaba sonuç ne oldu acaba bende sizin gibi geç döllenmeden supheleniyorumda sizi merak ettim

Merhaba sonuç ne oldu acaba bende sizin gibi geç döllenmeden supheleniyorumda sizi merak ettim
Bende size dahilim kızlar adet 1 gün önce geldi 15 olmam gerekirken Eylül 14 oldum ama çok adet diyemem 17 si kesildi ama 2 gündür çamurumsu akıntı var iğrendim kendimden test yaptım dün ve bugün bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1658.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_1722.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_1760.webp
    17 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1776.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_1784.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…