- 3 Ağustos 2022
- 30
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi eelif ismail
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dayanamadım bir test daha yaptım o da negatif ti ama bilmiyorum hayırlısıHamilesin
Yurtdışından yaşıyorum inanın herşey okadar yavaş ilerliyor kan testi en az bir ay beklemem lazım malum sabrımız yok bu konularda bir test daha yaptım o da negatif hayırlısı morelim bozuldu 2 testi negatif görünceKan testi verseniz daha net sonuc alırsınız. Gebelik var ise hayırlısı, sağlıklısı olsun insallah.
Yurtdışından yaşıyorum inanın herşey okadar yavaş ilerliyor kan testi en az bir ay beklemem lazım malum sabrımız yok bu konularda bir test daha yaptım o da negatif hayırlısı morelim bozuldu 2 testi negatif görünce
Testleri sabah ilk idrarınla yapman lazım yoksa negatif görmen normal. Erken gebelik testleri cok hassas oldugu için de bazen hamile degil Ken bile pozitif cıkarabiliyor kaset testi sabah ilk idrarınla yapmalısın üstelik bçkaset testte de cıkması için yumurtlamadan 14 gün geçmesi lazımYurtdışından yaşıyorum inanın herşey okadar yavaş ilerliyor kan testi en az bir ay beklemem lazım malum sabrımız yok bu konularda bir test daha yaptım o da negatif hayırlısı morelim bozuldu 2 testi negatif görünce
Merhaba bu testin markası ne acaba?Bugün 2 tane gebelik testi yaptım silik çizgi olanı öğlen aç karnına yaptım silik olduğu için dayanamadım 2 testi yaptım negatif başına böyle birşey gelen varmi
Merhaba canım inan bilmiyorum İspanya markası ikisindeMerhaba bu testin markası ne acaba?
Kan testi verdiniz miBugün 2 tane gebelik testi yaptım silik çizgi olanı öğlen aç karnına yaptım silik olduğu için dayanamadım 2 testi yaptım negatif başına böyle birşey gelen varmi
Maalesef cumartesi testi tekrarladım negatif 24 gün gecikmem var olsaydı hamilelik çıkardı ama bu kadar gecikme neden oldu anlamadim normalde saat gibi gününü sasirmazKan testi verdiniz mi
Maalesef benim geçen sene burdaki doktorlardan travmam var ilgilenmiyorlar. Gecen sene Mayıs'ta hamile kaldım herşey normal ilerliyordu bı cumartesi kanama ile acile gitim 10 dk Altan muayene eti herşey yoluda deyip eve gönderdi ne bir onlen ne bir ilaç ne bir serum verdi 2 şoku kasada yaşadım 500 € ödedim 10 dakikalık muayeneye ertesi günü yoğun kanma sancı ile bebeğimi kaybettim burda çok kötü hamile olsan bile 4 aydan önce ilgilenmiyorlarEvet bende sizin yaşadığınızdan yaşadım adet günümden üç gün önce test yaptım ve silik çıktı ertesi gün emin olmak icin tekrardan yaptım fakat bu sefer negatifti sonuç ve bugün koyu renkte pıhtıli bir adet kanamasıyla karşılaştım sizin gibi bende yurtdışında yaşıyorum ve gerçekten kan vermek doktor bulmak çok zor çoğu izinde maalesef
Ne kadar acı verici gerçekten anlam veremiyorum buranın sağlık sistemine birde yetmez gibi çok iyilermiş gibi muayeneye para almışlarMaalesef benim geçen sene burdaki doktorlardan travmam var ilgilenmiyorlar. Gecen sene Mayıs'ta hamile kaldım herşey normal ilerliyordu bı cumartesi kanama ile acile gitim 10 dk Altan muayene eti herşey yoluda deyip eve gönderdi ne bir onlen ne bir ilaç ne bir serum verdi 2 şoku kasada yaşadım 500 € ödedim 10 dakikalık muayeneye ertesi günü yoğun kanma sancı ile bebeğimi kaybettim burda çok kötü hamile olsan bile 4 aydan önce ilgilenmiyorlar
Bu süreçte akintiniz nasıl kuruluk var mı benim 26 gün geciimem var parmakla rahim kontrolü yaptığımda yumuşak ve açıkMaalesef cumartesi testi tekrarladım negatif 24 gün gecikmem var olsaydı hamilelik çıkardı ama bu kadar gecikme neden oldu anlamadim normalde saat gibi gününü sasirmaz
Aslında denemek için yapmadım parmakla gebelik testi yöntemini ama bilmeden bu yöntemi denemiş oldumBu süreçte akintiniz nasıl kuruluk var mı benim 26 gün geciimem var parmakla rahim kontrolü yaptığımda yumuşak ve açık