Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba idrar testi yaptım ama çizginin bir tanesi silik. Sizce hamile miyim ? Yanılma payım nedir? Haftasonu olduğu için kan testi yaptıramıyorum.
Kızlar merhaba idrar testi yaptım ama çizginin bir tanesi silik. Sizce hamile miyim ? Yanılma payım nedir? Haftasonu olduğu için kan testi yaptıramıyorum.
Hayırlı olsun. Buradaki silik çizgileri görmediniz galiba. Efektlerle arıyoruz. Gayet net bir çizgi. Insallah sağlıkla da ilerler ve hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız.
Ne siliği? Biz burda ne testleri atıp atıp şaşı bak şaşır oynuyoruz bilseniz. Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tahlil yaptırınca hcg değerinizi de paylaşın bizimle.
Ne siliği? Biz burda ne testleri atıp atıp şaşı bak şaşır oynuyoruz bilseniz. Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tahlil yaptırınca hcg değerinizi de paylaşın bizimle.