Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu siz bileceksiniz biz nerden bilelimGörüntüyü yorumlar mısınız hamile miyim kaç aylık
Ben böbrek çektirdim ama böyle bir görüntü olunca şüphelendim. Doktor bir şey söylemedi raporda da yok böbrekle ilgili var ön yargılan yorum yapmayınHamilemiyim mi? Doktor söylemedi mi, usg.yi nerede çektirdin bakkalda mi? Okunmuyor değerler, birşey anlaşılmıyor zaten.
Gebelik öyle gecistirilecek bı durum değil ki, ön yargilan yorum yapmadım, doktor böyle birşeyi atlamaz onu diyorum.Ben böbrek çektirdim ama böyle bir görüntü olunca şüphelendim. Doktor bir şey söylemedi raporda da yok böbrekle ilgili var ön yargılan yorum yapmayın
Yüz şekline benziyor kız allasen korktum biranGörüntüyü yorumlar mısınız hamile miyim kaç aylık
Tüm batın ultrasonografi çektilerGebelik öyle gecistirilecek bı durum değil ki, ön yargilan yorum yapmadım, doktor böyle birşeyi atlamaz onu diyorum.
Pardon böbrekle ne alakası var bu karından usg görüntüsü değil mi?
Valla olsaniz raporda yazardi, demek ki degilsinizGörüntüyü yorumlar mısınız hamile miyim kaç aylık
Ben de öyle düşündüm resmi eve gelip inceleyinc yüz şekline benzettimValla olsaniz raporda yazardi, demek ki degilsiniz
Tamam da tam batın dediğin birden fazla alan, bu paylastigin tam neresi onu anlamadım benTüm batın ultrasonografi çektiler
Benim de kafam karıştı zaten o yüzden paylaştım herhalde sadece bu görüntü vardı raporda hiçbir şey yok bununla ilgili hemenTamam da tam batın dediğin birden fazla alan, bu paylastigin tam neresi onu anlamadım benneyse raporda yoksa yoktur, gebeliği atlayacak halleri de yok heralde
Hamile olsaniz yuz sekli olmazdiBen de öyle düşündüm resmi eve gelip inceleyinc yüz şekline benzettim
Bacım çok özür dilerim de böbrek çektirdim demişsin. Böbreği çekene kadar hiç mi kan tahlili vermedin? Mesela evliyim demedin mi ? Böyle şeylerde hemen gebelik var mı diye sana soruyorlar prensesim. Ayrıca böyle yüz oluşması için senin yaklaşık 5-6 aydır belki daha fazla regl olmaman lazım. Yani anlatabildim mi? Hee eğer bekliyorsan inşallah bu gerçekten bebektirGörüntüyü yorumlar mısınız hamile miyim kaç aylık
Söylediklerimizin hepsinin farkındayım ses de yaptırmayı biliyorum sadece bugün aklıma takıldı sormak istedim menopoz yaşındayım şimdiye kadar çocuk sahibi olmadık sürpriz olur mu bilmiyorum adetim de aralıklı olduğu için Emin olamadım fikir almak istedim yerden yere vurdunuzBacım çok özür dilerim de böbrek çektirdim demişsin. Böbreği çekene kadar hiç mi kan tahlili vermedin? Mesela evliyim demedin mi ? Böyle şeylerde hemen gebelik var mı diye sana soruyorlar prensesim. Ayrıca böyle yüz oluşması için senin yaklaşık 5-6 aydır belki daha fazla regl olmaman lazım. Yani anlatabildim mi? Hee eğer bekliyorsan inşallah bu gerçekten bebektir![]()
Yerden yere vurmadık ki. Bence bi kan verin sizin içiniz rahatlasın. Böyle olmaz ki bu çelişkiyle yaşanmaz onu demeye çalışıyorum. Gebelik olsaydı muhakkak söylerlerdi. Kan verin netleşsin benceSöylediklerimizin hepsinin farkındayım ses de yaptırmayı biliyorum sadece bugün aklıma takıldı sormak istedim menopoz yaşındayım şimdiye kadar çocuk sahibi olmadık sürpriz olur mu bilmiyorum adetim de aralıklı olduğu için Emin olamadım fikir almak istedim yerden yere vurdunuz