icimizdenikimiz Çok şükür 🤲🏼 Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 2.922 1.400 83 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayfrr #2 Malesef canım 5 in üzerinde olması lazım senin sonucun 0.20
A Ayfrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2022 5 0 1 40 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayfrr #3 visnelikek41 .!.: Malesef canım 5 in üzerinde olması lazım senin sonucun 0.20 Genişletmek için tıkla... Adetim hiç aksamazdı benim 7 gün geçti hala bir belirti yok. O yüzden acaba mı demiştim peki teşekkürler...
visnelikek41 .!.: Malesef canım 5 in üzerinde olması lazım senin sonucun 0.20 Genişletmek için tıkla... Adetim hiç aksamazdı benim 7 gün geçti hala bir belirti yok. O yüzden acaba mı demiştim peki teşekkürler...
icimizdenikimiz Çok şükür 🤲🏼 Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 2.922 1.400 83 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayfrr #4 Ayfrr .!.: Adetim hiç aksamazdı benim 7 gün geçti hala bir belirti yok. O yüzden acaba mı demiştim peki teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Birkaç gün geçsin isterseniz normal evde test yapın tekrar belki geç döllenmedir
Ayfrr .!.: Adetim hiç aksamazdı benim 7 gün geçti hala bir belirti yok. O yüzden acaba mı demiştim peki teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Birkaç gün geçsin isterseniz normal evde test yapın tekrar belki geç döllenmedir
A Ayfrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2022 5 0 1 40 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayfrr #5 visnelikek41 .!.: Malesef canım 5 in üzerinde olması Genişletmek için tıkla... visnelikek41 .!.: Birkaç gün geçsin isterseniz normal evde test yapın tekrar belki geç döllenmedir Genişletmek için tıkla...
visnelikek41 .!.: Malesef canım 5 in üzerinde olması Genişletmek için tıkla... visnelikek41 .!.: Birkaç gün geçsin isterseniz normal evde test yapın tekrar belki geç döllenmedir Genişletmek için tıkla...
O ohmy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Nisan 2021 1.527 3.901 63 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayfrr #6 visnelikek41 .!.: Birkaç gün geçsin isterseniz normal evde test yapın tekrar belki geç döllenmedir Genişletmek için tıkla... geç döllenme de olsa bir haftalık gecikmede kanda çıkması gerekmez miydi?
visnelikek41 .!.: Birkaç gün geçsin isterseniz normal evde test yapın tekrar belki geç döllenmedir Genişletmek için tıkla... geç döllenme de olsa bir haftalık gecikmede kanda çıkması gerekmez miydi?
A Ayfrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2022 5 0 1 40 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayfrr #7 Tamam inşallah çok istiyorum çünkü
icimizdenikimiz Çok şükür 🤲🏼 Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 2.922 1.400 83 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayfrr #8 ohmy .!.: geç döllenme de olsa bir haftalık gecikmede kanda çıkması gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... Bazen yumurtlama adet dönemine yakın olduğunda olabiliyormuş canım
ohmy .!.: geç döllenme de olsa bir haftalık gecikmede kanda çıkması gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... Bazen yumurtlama adet dönemine yakın olduğunda olabiliyormuş canım
A Ayfrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2022 5 0 1 40 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayfrr #9 ohmy .!.: geç döllenme de olsa bir haftalık gecikmede kanda çıkması gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... O da doğru benim hatta regl imden 12 gün sonra falan bir kaç gün kanamam oldu acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm. Umarım farklı bir rahatsızlığım yoktur.
ohmy .!.: geç döllenme de olsa bir haftalık gecikmede kanda çıkması gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... O da doğru benim hatta regl imden 12 gün sonra falan bir kaç gün kanamam oldu acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm. Umarım farklı bir rahatsızlığım yoktur.