Hamile miyim? Kanamam da var

Kupecicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
397
-190
13
45
Kizlar kahverengi lekeyle karışık yapışkan akintim var .sancim da oldu. Adetimden 4 gün geçti. Hamile miyim? Düşürüyor muyum? Bu testler yanilir mi

Eklentiler

• 20220117_201246.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 36
Hamilelik var gibi duruyor ama sağlıklı mı bilmem. Bir doktora görünseniz iyi olur. Kanama için progesteron falan başlanabilir

Gebelik var gibi duruyor bence yarın kan testi ver genelde yanılma olmuyor eğer 5 dakika içerisinde 2.cizgi çıktıysa

Kizlar kahverengi lekeyle karışık yapışkan akintim var .sancim da oldu. Adetimden 4 gün geçti. Hamile miyim? Düşürüyor muyum? Bu testler yanilir mi
Kanamanızda oldu mu?

Benim ilk gün kahverengi akıntım oldu ve kesıldı bır gün sonra az az kan gelmeye başladı yerleşme kanaması dendi erken dıye doktora da gıtmek ıstemıyorum
Doktor bana da ilaç vermedi. Gerek görmedi. Sanırım yerleşme diye.benim de ilk gün bulanık akıntıydı ertesi gün daha da açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…