- 16 Kasım 2021
- 397
- -190
- 13
- 45
- Konu Sahibi Kupecicegi
Kizlar kahverengi lekeyle karışık yapışkan akintim var .sancim da oldu. Adetimden 4 gün geçti. Hamile miyim? Düşürüyor muyum? Bu testler yanilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi yap sabah il idrarla çıkae hemenKizlar kahverengi lekeyle karışık yapışkan akintim var .sancim da oldu. Adetimden 4 gün geçti. Hamile miyim? Düşürüyor muyum? Bu testler yanilir mi
İdrar testi yap sabah il idrarla çıkae hemen
Amin inşallah canım ama kanama var .inşallah sevincim kursağımda kalmaz teşekkürlerHayırlı olsun canım
bebek var Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın![]()
Yerlesme kanamasında olabilir dr gidin kesin düşükse bile iğne fln verirAmin inşallah canım ama kanama var .inşallah sevincim kursağımda kalmaz teşekkürler![]()
Benimde vardı kahvernegi bende yeni öğrendim. Dinlen doktor bana progestan ilacı verdi. Tutunsun diye sende bir sor doktora al omdan istersenAmin inşallah canım ama kanama var .inşallah sevincim kursağımda kalmaz teşekkürler![]()
Doktordan döndüm. Adet başlangıcı da olabilir dedi. Bazen idrardaki bir sıkıntı pozitif cikarabiliyormus. Benim yaşim ileri olduğu için daha çok gebelik dişi ihtimalleri düşündü.kan Testi istedi hayırlısı bakalım .inşallah sen sağ salim kucağına alırsınBenimde vardı kahvernegi bende yeni öğrendim. Dinlen doktor bana progestan ilacı verdi. Tutunsun diye sende bir sor doktora al omdan istersen
Hamilelik var gibi canım.. doktora git
Kısmet. Kan testi verdim. Daha sonuçlanmadı. Doktor nedense idrar testini ciddiye almıyor. Pozitif çıkaracak başka sıkıntılar olabilirmis idrarda.Hamilelik var gibi canım.. doktora git
Aminn canım sende inşallah hamilesindirDoktordan döndüm. Adet başlangıcı da olabilir dedi. Bazen idrardaki bir sıkıntı pozitif cikarabiliyormus. Benim yaşim ileri olduğu için daha çok gebelik dişi ihtimalleri düşündü.kan Testi istedi hayırlısı bakalım .inşallah sen sağ salim kucağına alırsın
inşallah canım sağolAminn canım sende inşallah hamilesindir![]()
Hayırlısı olsun canımm.. inşallah dilediğin ne ise o olurKısmet. Kan testi verdim. Daha sonuçlanmadı. Doktor nedense idrar testini ciddiye almıyor. Pozitif çıkaracak başka sıkıntılar olabilirmis idrarda.
Arkadaşlar dün regl olmam gerekıyordu. Çok az kahverengi akıntım oldu kesıldı sabah çok az kanama başladı hamilelik olabilir mi?Yerlesme kanamasında olabilir dr gidin kesin düşükse bile iğne fln verir