- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Ipek Tokyo
-
Salı günü tekrar doktora gideceğim ilk kez böyle bir şey yaşıyorumYani şöyle söyleyeyim ben idrar testine güvenmiyorum ve siz ilişkiniz sonrasında kanama yaşamışsınız lekelenme dediğimiz şey leke şeklinde olur çok gelmez 1 ped doldurmaz psikolojik mevsimsel yada hormonsal az olmuş olabilirsiniz ama yine de içiniz rahat etmezse bir kan testi daha verin.
Peki kanamadan kaç gün sonra yani ne kadar geç farkettiniz hamileliğiniziBen hamileyken adet gibi kanamam olmuştu tabi o zamanlar hamilelikten haberim yoktu regl oldum sandım. Yani böyle olma ihtimali var biraz daha bekleyin belki daha henüz kanda görünmüyor olabilir çok yeniyse tam bilmiyorum ama. Belki de psikolojik olabilir her şey hamilelik beklerken bu tip şeyler olabiliyor insanı şüphelendiriyor ancak gerçek olmayabiliyor. Çokta ümitlenmeyin ama her ihtimali düşünün tabi bekleyin biraz daha
Ben baya geç fark ettim. O kanamayı adet sandım sonra diğer adetimin olacağını düşündüğüm gün 10 gün falan gecikmiş. Öyle test verdim tabi bir aylık falan olmuş hatta bir ayı geçmiş öyle. Ben pek dikkat etmem ne zaman adet olacağıma falan eşimle annem hatırlattı adetin çok gecikti diye öyle dank etti. Yani başlarda testte çıkar mıydı bilmiyorum ben belki de çıkmazdı yine de bekleyin belki biraz zaman geçince çıkarPeki kanamadan kaç gün sonra yani ne kadar geç farkettiniz hamileliğinizi
Pıhtılı mıydı kanamanız pekiBen baya geç fark ettim. O kanamayı adet sandım sonra diğer adetimin olacağını düşündüğüm gün 10 gün falan gecikmiş. Öyle test verdim tabi bir aylık falan olmuş hatta bir ayı geçmiş öyle. Ben pek dikkat etmem ne zaman adet olacağıma falan eşimle annem hatırlattı adetin çok gecikti diye öyle dank etti. Yani başlarda testte çıkar mıydı bilmiyorum ben belki de çıkmazdı yine de bekleyin belki biraz zaman geçince çıkar
Pıhtılı değildi ama baya yoğundu hatta dışarıdaydım kıyafetime falan çıkmıştı ped olduğu halde öyle yoğun bir kanamaydı aynı adet kanaması gibiPıhtılı mıydı kanamanız peki
Çok şaşırtıcı ama size de sürpriz olmuşturPıhtılı değildi ama baya yoğundu hatta dışarıdaydım kıyafetime falan çıkmıştı ped olduğu halde öyle yoğun bir kanamaydı aynı adet kanaması gibi
Bana sürpriz oldu evet istiyordum ama pek üstüne düşmüyordum o yüzden pek takip etmiyordum. gerçi karnımda büyütüp doğurmak nasip olmadı tek yumurta ikizleriymiş ve kalpleri durdu 8.haftada kürtaj oldum :) betam 548di ilk öğrendiğimdeÇok şaşırtıcı ama size de sürpriz olmuşturBeta kaç gelmişti peki öğrendiğinizde hatırlıyor musunuz
Yaa sağlık olsun inşallah bir dahaki zamanlarda sağlıkla nasip olur istiyorsanızBana sürpriz oldu evet istiyordum ama pek üstüne düşmüyordum o yüzden pek takip etmiyordum. gerçi karnımda büyütüp doğurmak nasip olmadı tek yumurta ikizleriymiş ve kalpleri durdu 8.haftada kürtaj oldum :) betam 548di ilk öğrendiğimde
Hayırlısı bakalım inşallah :)Yaa sağlık olsun inşallah bir dahaki zamanlarda sağlıkla nasip olur istiyorsanız
Benimde öyle olduPıhtılı değildi ama baya yoğundu hatta dışarıdaydım kıyafetime falan çıkmıştı ped olduğu halde öyle yoğun bir kanamaydı aynı adet kanaması gibi
Hakkınızda hayırlısı biraz bekleyin bakalım kısa bir süre sonra belli olurBenimde öyle oldu
Teşekkür ederim Salı günü doktora gideceğim o zaman netleşir diye düşünüyorumHakkınızda hayırlısı biraz bekleyin bakalım kısa bir süre sonra belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?