Hamile miyim kanda yok idrarda var

Ipek Tokyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar selam reglime 2-3 gün kala açık pembe renkli bi lekelenme yaşadım. Regl başlangıcı olduğunu düşündüm ama sonrasında başka leke veya kan olmadı ayın 12 sinde evde test yaptım silik çıktı ama pozitif çıktı ama aynı gün benim kanamam başladı ve yaklaşık 3 gün sürdü kanamam ama kanamam normal regl gibi değildi yine yoğundu ama farklıydı bu kez ve 3 gün sürmez daha uzun sürer normalde bide bir anda pat diye kesildi böyle de olmazdı daha sonra ayın 18 inde kan testi yaptırdım yani kanamam kesildikten yaklaşık 3 gün sonra hcg değerim 0,0 çıktı ama bugün yani ayın 20 sinde yine açık renkli lekelenmem olmaya başladı ve kaşık ağrılarım bel ağrım göğüslerimde şişmeler var ve cidden kendimi hiç normal hissetmiyorum sürekli yorgunum sizce hamile olma ihtimalim var mı?

Yani şöyle söyleyeyim ben idrar testine güvenmiyorum ve siz ilişkiniz sonrasında kanama yaşamışsınız lekelenme dediğimiz şey leke şeklinde olur çok gelmez 1 ped doldurmaz psikolojik mevsimsel yada hormonsal az olmuş olabilirsiniz ama yine de içiniz rahat etmezse bir kan testi daha verin.

Salı günü tekrar doktora gideceğim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum

En doğru sonucu her zaman kan testi verir ama siz kanama bittikten sonra vermişsiniz adet kanamasıydı bence

Ben hamileyken adet gibi kanamam olmuştu tabi o zamanlar hamilelikten haberim yoktu regl oldum sandım. Yani böyle olma ihtimali var biraz daha bekleyin belki daha henüz kanda görünmüyor olabilir çok yeniyse tam bilmiyorum ama. Belki de psikolojik olabilir her şey hamilelik beklerken bu tip şeyler olabiliyor insanı şüphelendiriyor ancak gerçek olmayabiliyor. Çokta ümitlenmeyin ama her ihtimali düşünün tabi bekleyin biraz daha

Peki kanamadan kaç gün sonra yani ne kadar geç farkettiniz hamileliğinizi

Peki kanamadan kaç gün sonra yani ne kadar geç farkettiniz hamileliğinizi
Ben baya geç fark ettim. O kanamayı adet sandım sonra diğer adetimin olacağını düşündüğüm gün 10 gün falan gecikmiş. Öyle test verdim tabi bir aylık falan olmuş hatta bir ayı geçmiş öyle. Ben pek dikkat etmem ne zaman adet olacağıma falan eşimle annem hatırlattı adetin çok gecikti diye öyle dank etti. Yani başlarda testte çıkar mıydı bilmiyorum ben belki de çıkmazdı yine de bekleyin belki biraz zaman geçince çıkar

Pıhtılı mıydı kanamanız peki

Kimyasal gebelik geçirmişsiniz gibi geldi bana. Bir kadın doğuma görünün

Pıhtılı mıydı kanamanız peki
Pıhtılı değildi ama baya yoğundu hatta dışarıdaydım kıyafetime falan çıkmıştı ped olduğu halde öyle yoğun bir kanamaydı aynı adet kanaması gibi

Pıhtılı değildi ama baya yoğundu hatta dışarıdaydım kıyafetime falan çıkmıştı ped olduğu halde öyle yoğun bir kanamaydı aynı adet kanaması gibi
Çok şaşırtıcı ama size de sürpriz olmuştur Beta kaç gelmişti peki öğrendiğinizde hatırlıyor musunuz

Çok şaşırtıcı ama size de sürpriz olmuştur Beta kaç gelmişti peki öğrendiğinizde hatırlıyor musunuz
Bana sürpriz oldu evet istiyordum ama pek üstüne düşmüyordum o yüzden pek takip etmiyordum. gerçi karnımda büyütüp doğurmak nasip olmadı tek yumurta ikizleriymiş ve kalpleri durdu 8.haftada kürtaj oldum :) betam 548di ilk öğrendiğimde

Yaa sağlık olsun inşallah bir dahaki zamanlarda sağlıkla nasip olur istiyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…