hamile miyim ki acaba

canipek

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
80
1
16
İstanbul
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ama sitenın yabancısı değilim uzun zamandır takip ediyorum.sizden bı konuda yardım ıstıyorum henuz 2.5 aylık evliyim regl gunume daha 1 hafta var ama göğüslerim felaket ötesi acıyor reg gunum yaklaşmadan oncede çok acıyordu el değdiremıyorum resmen.iki gun önce test yaptım negatif çıktı.avuç içlerim yanıyor ve iştahım acayip açıldı.hamile mıyım ki acaba?

öncelikle hoşgeldin canım.. inş hamişsindir ya Allahım herkese yaşatsın annelik duygusunu.. bende de 1 hafta önceden göğüs ağrısı, ağız tadında değişme ve su delisi olma vardı :)) idrarda geç çıkıyo gebelik varsa bile.. bence en iyisi kan testi yaptır ben adetimden 2 gün önce yaptırdım çıktı kanda :)

Merhaba benide 2gündür ateş basıyo ve gögüslerim sızlıyo heryanımda agırıyo adetime 10 gün var_? Anlamadım :D

aynen bu neyin nesiki böle gunum geçmeden tahlıl yapınca çıkmıyo da.adetıme daha 3 gun var acaba ıdrar testınde çıkar mı

kan tahlili yaptırın kızlar 1 haftalık bile olsa beta hcg değerlerinden belli oluyo inş hamişsinizdir güzel haberler verin inş

hastanede ıdraar testı yaptırdım maalesef hamile değilim.ve işin tuhaf yanı şu ki hamile olmadığımı öğrendiğimde tüm dertlerim sona erdi ay bu psikoloji ne tuhaf seymış.test yaptırana kadar tum hamilelik belirtileri vardı resmen tes yaptırıp sonuç negatif çıkanca tüm belirtiler kayboldu bu nasıl iştir ya

öyle oluyor canım
miden bulanır başın döner kasıkların ağrır negatif sonucu öğrenince hepsi gider

psikololji berbat bişi ben 4 ay yaşadım o durumu hastalanıyodum ona bile inanmıyodum üstüne gördüm diye inatlaşıyodum eşimle hastalığım geçtikten sonra test yaptırıyodum negatifi alınca hiiiiç bişiciğim kalmıyodu :)) insanın kendini inandırması çok kötü bişi fazla takmamak lazım.. ben hiç düşünmedğim ay hamile olduğumu öğrendim testi öylesine yaptırmıştım alışkanlık :) ama güzel haberimi o ay aldım.. Allahım sanada nasip etsin en yakın zamanda inş canım

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ama sitenın yabancısı değilim uzun zamandır takip ediyorum.sizden bı konuda yardım ıstıyorum henuz 2.5 aylık evliyim regl gunume daha 1 hafta var ama göğüslerim felaket ötesi acıyor reg gunum yaklaşmadan oncede çok acıyordu el değdiremıyorum resmen.iki gun önce test yaptım negatif çıktı.avuç içlerim yanıyor ve iştahım acayip açıldı.hamile mıyım ki acaba?

Canım merhaba,bende aynı şeyleri yaşadım ama sabırla bekledim.adetim tam 10 gün gecikti hala hastanacak gibi belirtilerim vardı ama bir türlü hastalamıyordum ve evde yaptıgım test pozitif çıkınca kan testi yaptırdım ve yine pozitif çıktı:49: işin aslı şu ki eger sabırsızsan hemen kan testi yaptır 20dk cevap kesin olarak çıkıyor.yok beklerim diyorsan en iyi sonucu adetin 1 hafta 10 gün gecikince alırsın,rabbim hayırlısını naip etsin.ben yarın bebişimin kaç haftalık olduğunu öğreneceğim ve senin gibi taze gelinim daha 2.5 aylık:)

kızlar adetim 3 gün geçti test yaptım evde pozitif çıktı ayyy hamile miyim ben şimdi içimde bişey mi var ayyyy

Arkadaslar merhaba,
daha once rahım duvarı kalınlasması,kansızlık...vs bır suru hastalıkla savastım.tam hersey bıttı dedım. Esımın sperm sayısı dusuk cıktı.sadece tup bebek dedı doktor ama daha sonra proxceed dıye bır ılac verdı 3 ay deneyın olmazsa tuo bebek dedı. bır ay kullandı esım ,hıc umudum kalmamıstı 2 senedır ha sımdı hamıle kalıcam yok sımdı ddıyene kadr hep husranla sonuclandı.:::::(((

Bu ay farkettımkı adetım gectı,hıc bıryerım agrımadı bu ay sonumda.sıvılcelerım cıkmadı.. bırden umutlandım 3 gun gecınce eczaneden test aldım,negatıf cıktı.ma 5 gun oldu hala adet olmadım.son bır haftadır goguslerım cok agrıyor,rahmım de ara ara batmalar var. sızce hamıle olma ıhtımalım varmı? kan testıne gıtmekten yoruldum artık.Eşimde cok kotu oluyor her sonucu negatıf aldıgımızda:( sızce ne yapayım kızlar ? eczane testı 3 gunde cıkarmı? Rabbım cok ıstıyorum nolur bana ve tum ısteyenlere sen cocuk ver yarabbım

Arkadaslar merhaba,
daha once rahım duvarı kalınlasması,kansızlık...vs bır suru hastalıkla savastım.tam hersey bıttı dedım. Esımın sperm sayısı dusuk cıktı.sadece tup bebek dedı doktor ama daha sonra proxceed dıye bır ılac verdı 3 ay deneyın olmazsa tuo bebek dedı. bır ay kullandı esım ,hıc umudum kalmamıstı 2 senedır ha sımdı hamıle kalıcam yok sımdı ddıyene kadr hep husranla sonuclandı.:::::(((

Bu ay farkettımkı adetım gectı,hıc bıryerım agrımadı bu ay sonumda.sıvılcelerım cıkmadı.. bırden umutlandım 3 gun gecınce eczaneden test aldım,negatıf cıktı.ma 5 gun oldu hala adet olmadım.son bır haftadır goguslerım cok agrıyor,rahmım de ara ara batmalar var. sızce hamıle olma ıhtımalım varmı? kan testıne gıtmekten yoruldum artık.Eşimde cok kotu oluyor her sonucu negatıf aldıgımızda:( sızce ne yapayım kızlar ? eczane testı 3 gunde cıkarmı? Rabbım cok ıstıyorum nolur bana ve tum ısteyenlere sen cocuk ver yarabbım

Lutfen hamılelıgı yasamıs tecrubelı arkadaslar cevap yazsın,eczane testının guvenırlıgı nekadr? bıraz daha mı beklesem?

hastanede ıdraar testı yaptırdım maalesef hamile değilim.ve işin tuhaf yanı şu ki hamile olmadığımı öğrendiğimde tüm dertlerim sona erdi ay bu psikoloji ne tuhaf seymış.test yaptırana kadar tum hamilelik belirtileri vardı resmen tes yaptırıp sonuç negatif çıkanca tüm belirtiler kayboldu bu nasıl iştir ya

canım gebeymişsin hayırlı olsun sağsalım alırsın kucağına işallah. sorum şuki cevaplarsan sevinirim kanda negatif çıkmış ve sonra öğrenmişsim gebeliğini doğrumu anlamışım , kanda baktırdığında bat nezamandı , ve idrar testide yapmışmıydın bat öncesi . görürde cevaplarsın işallah

Lutfen hamılelıgı yasamıs tecrubelı arkadaslar cevap yazsın,eczane testının guvenırlıgı nekadr? bıraz daha mı beklesem?

rabbim yardımcın olsun zor beklemek bilirim ama beklicez başka çaresi yok . geç döllenme olduysa 3 günde çıkmamış olabilir ama genelde 3 geçince çıkıyo bazıları gününden öncebile öğreniyo . işallah geç döllenme olmuştur . gebelik belirtilerin var işallah bebişin seninledir

rabbim yardımcın olsun zor beklemek bilirim ama beklicez başka çaresi yok . geç döllenme olduysa 3 günde çıkmamış olabilir ama genelde 3 geçince çıkıyo bazıları gününden öncebile öğreniyo . işallah geç döllenme olmuştur . gebelik belirtilerin var işallah bebişin seninledir

ınsallh canım ,sagolasın

Bundan once kac defa heveslendım ve hevesım kursagımda kaldı bılemezsın,bu sefer kendımı en kotuye hazırladım.Dıger arkadaslarda yorum yaparsa sevınırım

ınsallh canım ,sagolasın

Bundan once kac defa heveslendım ve hevesım kursagımda kaldı bılemezsın,bu sefer kendımı en kotuye hazırladım.Dıger arkadaslarda yorum yaparsa sevınırım

canım bak yanlış anlamadıysam canipek arkadaşımız kanda negativ görüp sonra öğrenmiş gebeliğini işallah geç döllenmedir

Back
X