canım gebeymişsin hayırlı olsun sağsalım alırsın kucağına işallah. sorum şuki cevaplarsan sevinirim kanda negatif çıkmış ve sonra öğrenmişsim gebeliğini doğrumu anlamışım , kanda baktırdığında bat nezamandı , ve idrar testide yapmışmıydın bat öncesi . görürde cevaplarsın işallah
slm kızlar evet göğüslerim felaket acıyordu şişti kocaman oldular meneposlu kadın gibi yanıyordum adetime 3 gun vardı eşime ben daha önce böle olmadım dedım oda bı heveslenmiş eczaneden test almıs gelmiş testte çıkmaz adetım geçmeden dedım dinletemedım evde test yaptım tabıkı negatıf.sonra hadı hastaneye gıdelım dedı adetıme tam 4 gun vardı bi devlet hastanesınde kan testı yaptırdım negatıf çıktı gebelik yoktu yanı.ben çok şaşırdım o zman bu belırtıler ne dedım kendı kendıme ben kesın kötu bı hastalıga yakalandım yanı hamıle değilsem o zamn bu neyın nesı?cunku kanda hemen çıkaar diyolardı ya.neyse adet gunumu bekledım bekledım 3 ekimde olmam gerekıyordu 3 ekim oldu tık yok 4 ekim oldu tık yok,şimdi hastanede kan testınde negatıf cıktı ya bende tum umutlarımı yıtırdım.annemın yogun baskıları ıle eczaneden test aldım ve çok net 2 çizgi çıktı.bence adet gununuz geçmeden hiç bi teste guvenmeyın.ınsan cok buyuk hatalar yapabılıyo mesela madem kı hamıle degılım dedım kan testınde hep ben kesın sonuc çıkar dıye bılıyodum göğüslerimin acısı ve ateş basmalarım için ilaç bile içtim ama rabiim korudu işte.allah dileyen isteyen herkese versın