Hamile miyim ki acaba?

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Öncelikle konumu hemen taşımayın daa lütfen. Valla bu bana dert . Nolur acık burda kalsın lütfen :KK43:

Kızlar üç dört aydır gayet düzenli adet oluyordum. En son üç dört ay önce bir hafta farketmişti o zaman doktor pko gibi ilaç vercem dedi ama ilaç kullanmadım kendiliğinden düzene girmişti sıkıntım yoktu.
Şimdi adetimden beş gün geçti.
Test yaptım tabi hemen bir de iyi testlerden aldım bir sürü para bayıldım :) Negatif çıktı.
Normalde bende şişkinlik olmaz ama inanılmaz şişim karnımda göğüslerimde ve hiç bir adet ağrım yok.
Şimdi soruma geliyorum.
Acaba her şeye rağmen hamile olabilir miyim? Yoksa bu yine pko etkisi midir?
Boş yere ümitlenmiyeyim mi?
Napim :)

Edit: Adet oldum kızlar, buraya konu açmamı bekliyormuş gibi :KK43: Yorumlarınız için tşk ederim.
Pek keyifsizim, dualarınızı beklerım
:KK43:

Son düzenleme:
tatlım bu konuda tecrubelıyım malum tam 1 yıl çocuk bekledim :)) hamile olsaydın testte çıkardı o yüzden adetin geçikmiştir ümitlenme tatlım ve pko için soğan kürü uygula bana iyi gelmişti

Adetim 2 gün geçtiğinde yaptığım idrar testi pozitif çıkmıştı, her 2 gebeliğimde de.
5 gün gecikti diyorsunuz, sanki pozitif çıkması gerekirmiş gibi.

En iyi sonucu kan testi verir aslında. Yaptırma şansınız var mı?

Dimi ya? :(
Yaptırma şansım varda biraz uzak bir yerde uğraşmam gerek yani.
Bir de kan için uğraşıpta negatif çıkarsa hepten hüsran oluyor onu yaşamayayım siz neler derseniz öyle bakayım dedim :)

Tatlım hayırlısı olsun. Bence 1 hafta daha bekle ve sonra kan testi yaptır. Bazı hamilelikler geç belli ediyor kendini.

4 gün geçtikten sonra yaptığım gebelik testi pozitifti.

Ancak bünyeden bünyeye de değişir. Çok ümitlenmeden birazcık daha bekle.
Gönlünden geçen olur umarım ^_^

Dimi ya? :KK43:
Yaptırma şansım varda biraz uzak bir yerde uğraşmam gerek yani.
Bir de kan için uğraşıpta negatif çıkarsa hepten hüsran oluyor onu yaşamayayım siz neler derseniz öyle bakayım dedim :)

Aile hekiminiz yapar kan testi
Sanırım sabah 10'a kadar kan alımı var.

Yakınsa yarın sabah gidebilirsiniz.

Öncelikle konumu hemen taşımayın daa lütfen. Valla bu bana dert . Nolur acık burda kalsın lütfen :KK43:

Kızlar üç dört aydır gayet düzenli adet oluyordum. En son üç dört ay önce bir hafta farketmişti o zaman doktor pko gibi ilaç vercem dedi ama ilaç kullanmadım kendiliğinden düzene girmişti sıkıntım yoktu.
Şimdi adetimden beş gün geçti.
Test yaptım tabi hemen bir de iyi testlerden aldım bir sürü para bayıldım :) Negatif çıktı.
Normalde bende şişkinlik olmaz ama inanılmaz şişim karnımda göğüslerimde ve hiç bir adet ağrım yok.
Şimdi soruma geliyorum.
Acaba her şeye rağmen hamile olabilir miyim? Yoksa bu yine pko etkisi midir?
Boş yere ümitlenmiyeyim mi?
Napim :)
Benimkide 5 gün geçikti aynı senin gibi yani adet belirtisine dair hiç bişey yoktu test aldım negatif ve sonra adet oldum :( inşallah sen gerçekten hamilesindir.

4 gün geçtikten sonra yaptığım gebelik testi pozitifti.

Ancak bünyeden bünyeye de değişir. Çok ümitlenmeden birazcık daha bekle.
Gönlünden geçen olur umarım ^_^

Çok sağol canım. İşte bir umut her şeye sarılıyorum resmen :)

Back
X