Hamile miyim ki

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Merhaba herkese
10 aylik evliyim ve pkos tanisi kondu ben de bebis istiyorum inofolic kullandim ve adetim bayagi duzene girdi 45 lere cikan dongu su an 27 cok sukur. Bu ay cok umutluyum adetime 11 gun var bi kac belirti var bnde aşırı gaz halsizlik kasiklarda ve belimde agri hissesiyorum . aynu seyleri yasayan oldu mu ki her ay hüsran oluyorum ama bu ay bi baska umitlendim

Yumurtlama dönemin olabilir belki geç yumurtluyorsundur belki de hamilesindir biraz sabret bence daha erken

5 ay önce bir sürü belirti okuyup aynılarını yaşadım kesin hamileydim ama. Regl oldum.çok Şartlandırma kendini inşallah hamilesindir.

Daha 11 gün var iken belirti yaşaman psikolojiktir şuan yumurtlama günün falan olabilir 3 yıllık evliyim nerdeyse 2.5 yıl her ay aynı şeyleri yaşadım her ay kesin halimeydim ama hep adet oldum ilkininde adet bitimimden 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 10 gün sonra düştü sonra 1 sene uğraştık o ara yine kaldımmı hamile bilmiyorum aşılama denedik 2.aşılama tutmuş ama onuda yine günümde adet oldum kendim yumurta takibi yaparken geçmek bilmeyen kasık ağrısı yüzünden şüphelenip test yapınca hamile olduğumu öğrendim ve o da 10 gün sonra düştü martta oldu bu haziranda tüp bebek tedavisine başladım çok şükür aralıkta 2.tedavim tuttu ve şuan doğumuma 19 gün var rabbim nasip ederse sağlıcakla alıcam bebeğimi kucağıma bunları yazdım çünkü ne kadar uğraştım hep belirti aradım hep tamam bu ay oldu dedim ama hiç birinde olmadı ama bu 2.tüp bebek tedavimde 0 umutla olmadı diye beklerken kesin gözüyle bakarken hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbim isteyen herkese aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Çok sevindum adina canim benim Rabbim sagsalim kucagina almayi hayirli bir evlat olmasini nasip etsin insallah. Yuzunu guldursun bir omur evladın cok mutlu olunn.. daha yolun basindayim aslinda. Her ay umut ediyorum sabirszlaniyorum ama hep negatif. Beklemeyi ogrenmeliyimm

Allah razı olsun canım amiinnn
Benden sana tavsiye kaç yaşındasın bilmiyorum ama neyse hoş yaşın önemi yok 10 ay olmuş inşallah hamile kalırsın ama diyelimki 1 seneyi 12 ayı geçti ve hala hamile kalamadın hiç zaman kaybetme ve hastahaneye git araştırma hastahanesi olsun tedavi bölümü olan bir hastahaneye devlet bu hakkı vermiş çünkü zaten pko hastasıymışsın daha detaylı ilgilenelinip tedavi uygularlar bunu genelde kimse bilmiyor devlet 30 yaşından küçüklere diyorki 1 sene korunmasız ilişkiye gir bebek olmazsa gel araştırılsın ve yine 30 yaşından büyüklerede aynını diyor 6 ay dene olmazsa gel araştırılsın artık günümüzde bebek sahibi olmak lüks gibi bir birşey benim doktorum şundan 5 10 sene sonra kimse normal üreyemicek diyor o kadar çok sebepsiz infertilite vakası var ki rabbim kimseyi uğraştırmadan evlat sahibi yapsın ama gerçekten günümüzde artık bu zor

22 yasimdaym kasimda bir yil olacak iste gidecegm dediğin gbi cook tesekkur ederim tavsiyen icin canmm

11 gün çok erken varsa bile henüz döllenme aşamasındadır. Belirti yaşaman için en az 7 8 gün geçmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…