Daha 11 gün var iken belirti yaşaman psikolojiktir şuan yumurtlama günün falan olabilir 3 yıllık evliyim nerdeyse 2.5 yıl her ay aynı şeyleri yaşadım her ay kesin halimeydim ama hep adet oldum ilkininde adet bitimimden 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 10 gün sonra düştü sonra 1 sene uğraştık o ara yine kaldımmı hamile bilmiyorum aşılama denedik 2.aşılama tutmuş ama onuda yine günümde adet oldum kendim yumurta takibi yaparken geçmek bilmeyen kasık ağrısı yüzünden şüphelenip test yapınca hamile olduğumu öğrendim ve o da 10 gün sonra düştü martta oldu bu haziranda tüp bebek tedavisine başladım çok şükür aralıkta 2.tedavim tuttu ve şuan doğumuma 19 gün var rabbim nasip ederse sağlıcakla alıcam bebeğimi kucağıma bunları yazdım çünkü ne kadar uğraştım hep belirti aradım hep tamam bu ay oldu dedim ama hiç birinde olmadı ama bu 2.tüp bebek tedavimde 0 umutla olmadı diye beklerken kesin gözüyle bakarken hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbim isteyen herkese aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah