Hamile miyim? Kimyasal gebelik mi?

Malesef kan vermeden net cevap veremeyiz. Gun icinde hcgde de dalgalanmalar olur sabah idrarinda en yüksek olur. Hep aynı saatte mi yaptınız

Merhaba arkadaşlar,bugün adetim gecikeli tam 6 gün oluyor.. ilk defa perşembe günü test yaptım ve silik çizgi gördüm. Üstelik hem erken gebelik hem normal kaset test. Bugün testi tekrar yapayım dedim yine silik çıktı. 2 günde hiç artış yok gibi? Kimyasal gebelik mi hamile miyim anlamadım. Pazartesi kan vereceğim sağlık ocağına. 5 tane test olanı perşembe yaptım. 4 tane olanı bugün yaptım yarım saat önce
Bende bu ay kimyasal yaşadım benimki de koyulaşmadı gittikçe kayboldu kan vererek anladım tabi ama umarım sizin değildir ilk hamilelik mi olacak

Bende bu ay kimyasal yaşadım benimki de koyulaşmadı gittikçe kayboldu kan vererek anladım tabi ama umarım sizin değildir ilk hamilelik mi olacak
Evet ilk hamilelik. Korkuyorum artmamasından:( biraz önce yine test yaptım ikinci idrar ile onda daha belirgin sanki. Gece su içi uyumuştum hiç idrara çıkmadım. Acaba o mu etkiledi. Saçma saçma düşünceler geçiyor kafamdan. Eşimi ikna edebilirsem özele gidip kan vermek istiyorum:(

Bence hemen vehim yapmayın. Örneğin değeriniz 20yse min%60 artış beklenir ee 35 40a yükselmiş olsa gene düşük koyulaşma beklenmez ki. Geç döllenmedir belki korkmayın.

Merhaba arkadaşlar,bugün adetim gecikeli tam 6 gün oluyor.. ilk defa perşembe günü test yaptım ve silik çizgi gördüm. Üstelik hem erken gebelik hem normal kaset test. Bugün testi tekrar yapayım dedim yine silik çıktı. 2 günde hiç artış yok gibi? Kimyasal gebelik mi hamile miyim anlamadım. Pazartesi kan vereceğim sağlık ocağına. 5 tane test olanı perşembe yaptım. 4 tane olanı bugün yaptım yarım saat önce
Benimki de böyleydi kimyasal gebelikmiş 😞 inşallah güzel sonuç aşırsın 🤲🏻

Kızlar bence biraz önce test yaptım ilk 5 dk içinde bu sonucu aldım. İlk hamilelik olacak. Kimyasal da bu kadar koyu ikinci çizgi çıkar mı çok korkuyorum 🥺

Testim bu

Eklentiler

• IMG_9697.webp
    IMG_9697.webp
    117,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_9697.webp
    IMG_9697.webp
    117,9 KB · Görüntüleme: 36
Back
X