Hamile miyim kimyasal mi ?

Merhaba ins hayırlı olur teşekkür ederim son adet tarihim 15 agustostu dün 7 eylülde olmam gerekiyordu 3 gündür regl sancısı çekiyorum geldim gelecek ama yok beyaz sümüksü bir akıntım var
21 günde bir mi döngünüz o zaman erken yumurtluyorsunuz siz . Benim de 15 Ağustos ama ben de pcos var o yüzden biraz daha bekleyeceğim test için. Sizi tebrik edeim

21 günde bir mi döngünüz o zaman erken yumurtluyorsunuz siz . Benim de 15 Ağustos ama ben de pcos var o yüzden biraz daha bekleyeceğim test için. Sizi tebrik edeim
Evet 21 günde bir program takibi de öyle gösteriyor ins güzel haberleri alırsınız en kısa zamanda çok teşekkür ederim

Merhaba dün adet olmam gerekiyordu dün ve bugün gebelik testi yaptım bı kontrol eder misiniz geçen ay da kimyasal yaşamıştım silik olan çizgi sonradan çıkmıştı bunda hemen çıktı , kasıklarımda batma ve dolgunluk var sık tuvalete cikiyorum ve tansiyonum düşük seyrediyor
Sonuç ne çıktı acaba merak ettim bende kimyasal gebelik yaşadım ama adetime 2 gün kala korunmadim adet oldum ama diğer ay acaba gebelik olurmu merak ediyorum

Eveet hamileliğiniz devam ediyor mu?

Evet 6 haftalık çok şükür
Merhaba, tebrik ederim çok sevindim🧿
Kasık batmaları oldu demişsiniz başta, ne zaman başladı acaba?
Benim regle daha 6 gün var ama eğilip kalkınca, bir şey kaldırmaya çalışınca sol kasığımda batma ve ağrı oluyor. Genel olarak da hassas

Bir de herhangi bir rahatsızlığınız var mıydı pcos vs?

Merhaba, tebrik ederim çok sevindim🧿
Kasık batmaları oldu demişsiniz başta, ne zaman başladı acaba?
Benim regle daha 6 gün var ama eğilip kalkınca, bir şey kaldırmaya çalışınca sol kasığımda batma ve ağrı oluyor. Genel olarak da hassas

Bir de herhangi bir rahatsızlığınız var mıydı pcos vs?
Yok hayır

Back
X